Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Rezultate analize
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună ziua,
Am făcut recent analizele de sânge și am câteva valori destul de modificate. Eu ma simt bine, sunt bine și nu am nimic, doar că mă îngrijorează puțin aceste valori, mai ales ca sunt legate de celulele albe și roșii din sânge.
Își poate da cineva avizat cu părerea la aceste rezultate? De 3 săptămâni am făcut rapelul la vaccinul Covid19 și am avut reacții adverse severe, m-au ținut 3 zile. E posibil sa fie o legătură între rezultate și vaccin? Mulțumesc anticipat!
Rezultatele sunt destul de bune cu cateva mici exceptii. Eosinofilele un pic crescute pot sugera o infestare parazitara. E nevoie de un examen coproparazitologic si un antigen giardia din materiile fecale. In rest e nevoie de hidratare in primul rand. Cand iti faci analizele bei niste apa pe stomacul gol, pentru a fluidiza un pic sangele si a evita rezultate usor eronate. O atentie trebuie acordata si ficatului. Prea mult alcool sau mancaruri grase strica! happy Era util sa vedem cele doua componente ale colesterolului HDL si LDL. Da, este posibul ca unele rezultate sa fie usor modificate ca urmare a medicatiei luate ca urmare a reactiilor. Presupun ca a fost vorba de paracetamol, cel putin.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am luat paracetamol, dar reacțiile au fost foarte puternice, nu a avut efect medicamentul. Alcool nu consum, foarte rar beau câte un pahar de vin. Apa e marea mea problema, nu simt nevoia sa consum, dacă nu beau forțat cred ca aș rezista o zi întreaga fără sa ma ating de apa.
O să fac o analiza recomandata de dvs și o sa repet și aceste analize după o luna sau doua.
Va mulțumesc!
URL de referinţă