Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ce părere aveți...? Rezultate holter și altele...
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara tuturor... știu ca am mai postat aici dar chiar nu reușesc sa i dau de cap... Am făcut atatea investigații în ultimele luni de chiar nu mai știu, printre care și 3 holtere ekg, unul la spital, 2 la particular, toți spun ca e ok dar nu e asa, ma simt rău tot timpul, simt palpitatiile, pauze, tot felul de ciudățenii și nimeni nu înțelege.. Toți spun, cum un adolescent fata vicii, sportiv care mănâncă cum trebuie sa aibe asa ceva.. Chiar nu ma înțelege nimeni și nu știu dacă o sa am o moarte subita sau nu.. La momentul actual ma confrunt cu palpitatii non stop, presiune pe piept, junghiuri, dureri de cap, înțepături de ochi, stare generala proasta, respirstie puțin greuță din capul pieptului, ameteli.. . Au trecut 6 luni de când sunt asa, am fost și mai rău.. Aici sunt rezultatele celor 2 holtere, primul pe 8 ianuarie și al 2 lea acum 2 săptămâni.. Precizez ca la primul nu prea am avut activitate și nici nu prea am dormit iar la al 2 lea am fost și la sala unde am stat cam 2 ore ca sa provoc un rezultat sa am de ce ma lega.. Chiar nu știu ce sa mai fac, dacă aveți idei, colegi, va rog sa ma ajutați https://imageupload.io/g/M43TRx5Y6i. Tensiunea este ok când o iau.. Țin sa menționez că electrozii s au tot dezlipit la al 2 lea holter, poate și asta a influențat
https://ibb.co/V22H1PW
https://ibb.co/LNZ3g4R
Salut! Mergi la un control la un serviciu de electrofiziologie serios, in Bucuresti si in tara sunt cateva clinici bune, public sau privat. Intervalele RR mai mari de 2000ms - si vad ca ai avut cateva la al doile Holter ar putea indica probleme ale nodului sinusal - cel care da impulsul initial al contractiei cardiace, sau alte aritmii. Mergi la control si povesteste ce simptome ai, la un medic specialist cum am mai spus! Sanatate!

Te rog nu imi mai scrie pe privat, nu sunt medic si nu trebuie sa te ascunzi de nimeni, nu e o rusine sa ai probleme de sanatate! Nu pot sa iti dau un diagnostic exact, ci doar sa te indrum spre serviciul la care sa apelezi! Sunt multe cauzele care ar putea sta la baza simpomelor tale si nu sunt neaparat grave! incearca sa iti controlezi anxietatea, daca nu ai avut nici o sincopa pana acum, doar senzatii neplacute din cauza palpitatiilor, situatia nu e grava, dar necesita investigatii mai amanuntite! Sanatate!
(01-06-2021 12:51 PM)AurelS a scris: [ -> ]..................
Te rog nu imi mai scrie pe privat, nu sunt medic ...................

AurelS, e bine ca ai facut precizarea de mai sus. Si eu am fost asaltat de multe mesaje private legate de problema medicala mentionata. E clar ca, pe langa asta e vorba de o anxietate generalizata insotita obiectiv de stari maniacale, obsesive, legate de manifestarile semnalate. Un electrofiziolog poate stabili daca e vorba de o problema de nod sinusal, sau nu. Psihiatrul trebuie sa anihileze anxietatea printr-un tratament sustinut de cateva luni. Ii recomandasem sa sugereze psihiatrului Coaxilul, un antidepresiv si anxiolitic care nu creeaza dependenta. Starile de surescitare si gandurile obsesive impiedica relaxarea neuromusculara si intretin un cerc vicios al acestor cenestopatii.
URL de referinţă