Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Problemă veche
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salut! Am 25 de ani și am o problemă de care nu mai scap de ceva vreme. Mai demult, cam de vreo 5 ani am fost diagnosticat cu o prostatită cronica având inflamații zilnic ce oscilau atât în zona prostatei cat și in partea de jos a testiculelor și la epididimul stâng și drept. Singura mea scăpare a fost tratamentul de la doctor cu Tavanic, prostanol, urovaxom și isoprinosine. Când le luam îmi trecea, cum întrerupeam tratamentul iar mă durea. M-am apucat după ceva vreme de sport și am observat în timp că încep să nu mai simt durerile și la un moment dat au dispărut de tot chiar. Mai aveam episoade cam odată pe an însă treceau după ceva vreme. Am ieșit anul trecut dintr-o relație lungă unde contactul sexual se realiza doar cu prezervativ. Acum sunt intr-o altă relație însă nu am folosit prezervativ la început și astfel dupa două săptămâni sau trei de sex fara prezervativ am inceput sa am din nou durerile, acele inflamatii peste tot(prostată,testicule, epididim) și drept bonus am observat pe gland o pată roșie destul de mare care și ustura uneori sau mă mănâncă, pielea glandului era și foarte crăpată(voi atașa o imagine aici) și pielea prepuțului era roșie. Bineînțeles că m-am dus la urologi la Burghele, la Sanador și pe la alte clinici private pentru a încerca sa-i dau de cap însă ori spuneau că glandul nu are nimic ori că nu am nimic la prostată. Tot timpul plecam de acolo cu durerile îngrozitoare și nimeni nu-mi prescria nici măcar un calmant. Prietena mea a fost și ea la ginecolog și a făcut analize pentru secreții sau ceva de genul și nimic,era perfect sănătoasă. Am făcut după pe la Sanador o sumedenie de analize, pentru infecții de natura sexuală și la sânge și cu prelevare din uretră (deși nu aveam secreții) și la urină și nimic. Toate ieșeau negative.Pentru problema de pe gland Am fost la vreo 3 dermatologi care m-au pus sa iau niste pastile(Aerius și Fluconazol), de creme nu mai zic, am colecție(Canesten, Clotrimazol, Travocort, Cicaplast,Nidoflor, Protopic) și nici o crema nu a dat roade. Unii doctori îmi spuneau că e balanită, alții că nu, alții că nu am nimic, in fine.
Am dat după la Colentina de un profesor dermatolog care mi-a spus că e posibil sa fiu infectat cu acel virus herpetic și m-a pus sa-mi fac o analiză la sânge, ceva legat de anti virus herpetic 1+2 igG ser unde valoarea a ieșit de 102, limita fiind undeva la 5 din câte am văzut pe analiză. Mi-a prescris după doctorul un tratament cu Valtrex (aciclovir practic ce se ia pe cale orala) timp de 10 zile 3 pastile pe zi la 8 ore iar pentru problemă de pe gland o crema Lipobase cu care trebuia să mă ung pe gland odată pe zi. In urma tratamentului inflamațiile s-au mai redus în intensitate. Uneori cat luam tratamentul nu le mai simțeam deloc chiar. Când am terminat tratamentul durerile au revenit însă mai ușoare. Problema de pe gland e la fel nu a dispărut. Pielea e in continuare crăpată, sunt și niște dungi adâncite in piele și de asemenea mă mănâncă și testiculele ce au și o culoare mai roșie. Deci acea crema nu a dat nici un rezultat.

Nu știu ce să mai fac...după tratament durerile încă sunt chiar daca mai reduse în intensitate încă sunt acolo. Plus că problemă de pe gland nu trece orice as face...zi de zi am usturimi pe gland mai ales în zonele laterale de pe coroana sa nu mai spune e mâncărimile la testicule și nimic nu ajuta. Plus că nu inteleg de ce tratamentul pentru prostatita cronică mă ajută și acum mă ajută și acesta pentru virusul herpetic. Adică până acum ceva timp credeam că aceste inflamații sunt de la prostatita cronică. Însă doctorul a spus că e posibil sa le am defapt de la acest virus și pare mai logic având în vedere că inflamatiile nu sunt doar la prostată prezente .

Sincer nu mai știu ce să cred însă nu știu ce ar trebui sa fac sa rezolv problema. Cu durerile acestea inflamațiile pot sa trec cumva peste, le am de vreo 5 ani și m am obișnuit de acum. Daca merg la plimbare și nu simt nici o durere ajung să mă bucur de parcă am câștigat la loto. Totuși nu știu cum să rezolv cu petele de pe gland...și asta se datorează și superficialității de care dau dovadă doctorii, adică nu ai cum sa mi spui că e totul în regula daca vin și acuz niste dureri. Nu m-ar deranja vizual glandul daca nu as avea mâncărimile și inflamațiile plus că mă mănâncă și testiculele
Citeste asta:
https://bioclinica.ro/pentru-pacienti/ar...e-trateaza
Unele balanite sunt rebele la tratament. Va trebui sa eviti folosirea produselor obisnuite de igiena locala cum este sapunul obisnuit. Cere sfatul unui dermatovenerolog pentru a trata o eventuala dermatita atopica provocata de un alergen ce trebuie identificat. Acesta poate fi chiar secretia vaginala a partenerei! Daca nu ai fost circumcis si santul balano-preputial nu este eliberat complet, va fi greu de tratat ceea ce cred ca e o balanita.
(25-05-2021 04:21 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Citeste asta:
https://bioclinica.ro/pentru-pacienti/ar...e-trateaza
Unele balanite sunt rebele la tratament. Va trebui sa eviti folosirea produselor obisnuite de igiena locala cum este sapunul obisnuit. Cere sfatul unui dermatovenerolog pentru a trata o eventuala dermatita atopica provocata de un alergen ce trebuie identificat. Acesta poate fi chiar secretia vaginala a partenerei! Daca nu ai fost circumcis si santul balano-preputial nu este eliberat complet, va fi greu de tratat ceea ce cred ca e o balanita.

Am atașat o fotografie aici. Nu știu de ce prima nu s-au atașat.

Doctorul dermatolog mi-a spus că ar putea ca flora partenerei sa nu fie compatibilă cu a mea insa nu mi-a dat un tratament serios, doar ceva pentru hidratarea pielii...
URL de referinţă