Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Probleme sau ipohondrie?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara, acum ceva timp am avut o tahicardie sinusala, medicul cardiolog mi a recomandat concor 2 pe zi. Mereu cand iau pastile pentru inima, simt inima ca-mi bubuie in piept sa zic asa.. Pulsul e sub 80, dar bate tare, medicul cardiolog mi-a recomandat Valeriana 20 de picaturi in apa de 2-3 ori pe zi pentru anxietate. Am evitat sa iau pentru ca nu voiam sa ma sperii si mai rau si sa vad ca iau si tot nu se duce problema (automat sa cred ca nu e de la anxietate). Astazi m-am incumetat sa iau si dupa cum ma gandeam problema nu a disparut.
Oamenii de langa mine imi spun ca nu am nimic, cum ai cardiologul a spus asta, dar tor simt aceste batai puternice ca amplitudine, nu ca frecventa.
Nu beau cafea de vreo 2 luni, dulciuri ocazional spre deloc, energizante nici vorba, fumez, mananc fara grasimi, in mare parte salate.
Fac sala (cu acceptul medical) de vreo 2 săptămâni.
Am făcut 2 EKG uri, inima este sanatoasa.
Ma cam panichează aceasta problema, daca a fost cineva in situatia mea sau știe ce se întâmplă ar fi de mare ajutor sa dea un semn!
Multumesc!
Te-ai apucat de sport de 2 saptamani? In alt mesaj spuneai ca de la 1 ianuarie. La inceput ziceai ca ai 110 kg apoi 125. Acum cate kg ai? in fiecare mesaj spui ca inima ta e sanatoasa pt ca 2 ecg au iesit ok. Eu as spune sa faci si o ecografie ca sa fii sigur. Daca nu ai facut analize in ultimul an atunci e timpul sa le faci. Pe langa cele uzuale nu ar trebui sa lipseasca colesterolul si ionograma. Efectele tratamentelor naturiste se vad dupa cateva luni, nu dupa o singura administrare...ia si niste vit d, vreo 2000 u.i. pe zi timp de vreo 3 luni, impreuna cu masa cea mai grasa din zi.
(12-03-2021 03:58 PM)andremi a scris: [ -> ]Te-ai apucat de sport de 2 saptamani? In alt mesaj spuneai ca de la 1 ianuarie. La inceput ziceai ca ai 110 kg apoi 125. Acum cate kg ai? in fiecare mesaj spui ca inima ta e sanatoasa pt ca 2 ecg au iesit ok. Eu as spune sa faci si o ecografie ca sa fii sigur. Daca nu ai facut analize in ultimul an atunci e timpul sa le faci. Pe langa cele uzuale nu ar trebui sa lipseasca colesterolul si ionograma. Efectele tratamentelor naturiste se vad dupa cateva luni, nu dupa o singura administrare...ia si niste vit d, vreo 2000 u.i. pe zi timp de vreo 3 luni, impreuna cu masa cea mai grasa din zi.

Buna ziua, ca sa elimin mai întâi intrebarile dumneavoastră, Din ianuarie țin dieta, nu din ianuarie fac sport, sport propriu zis fac de 2 săptămâni.
La kilograme a fost o problema de informare din cauza cântarului defect pe care il dețineam.
Analizele le am făcut in 2019 ultima oara, unde nimic nu mi-a ieșit rau.
Doctorul cardiolog știu ca recomanda o ecografie daca nu este convins de rezultat, el este super sigur ca n-am nimic cu inima, de asemenea tot la el apelasem cand ma apucasem de sport sa-mi spuna daca pot face, si mi-a dat unda verde.
Motivul pentru care spun ca inima e sanatoasa e pentru ca medicul la randul lui spune asta.
De altfel, când am momente cand gândesc obiectiv, cam prezint simptome de anxietate pentru ca la fiecare durere, de deget, de genunchi, etc... Ma panichez. Chiar săptămânile trecute aveam ganglionii umflati si m am speriat ca fac cancer.
De aceea am ales sa intreb si pe aici despre ce ar fi vorba
(12-03-2021 05:24 PM)Andrei45 a scris: [ -> ]Din ianuarie țin dieta, nu din ianuarie fac sport, sport propriu zis fac de 2 săptămâni.
Esti sigur?

(02-01-2021 09:55 PM)Andrei45 a scris: [ -> ]Am 1,80 cu 125 kg, 19 ani.
Urmez deja o cura de slabit si m am apucat de sport exact de pe 1 ianuarie, deci am luat in considerare greutatea si am luat masuri și am început sa slabesc.
Crezi ca te cearta cineva daca spui adevarul?

In 2019, cand ai facut ultima data analize, nu te simteai rau. Daca eu as fi cardiolog si ar veni la mine o persoana de 125 kg i-as face o ecografie si niste analize...
URL de referinţă