Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Vânătăi penis
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua! Am revenit cu o problemă pe care nu mai știu cum să o rezolv. Din decembrie poate din cauza unui act sexual mai intens am dezvoltat doua vânătăi pe penis. Una e localizata la mijlocul penisului iar a doua chiar la rădăcina lui. Problemă e că din decembrie până acum am niste inflamații in zona respectiva zilnic și uneori sunt chiar infernale. Am fost la un Urolog la Sanador, un domn pe nume Iordache Valentin ce mi-a recomandat un ecograf penian. Bineînțeles că l-am făcut repede și a reieșit că am un edem in zona prepuțială. Am înțeles aceasta chestiune însă edemul fiind în zona prepuțială adică sub gland din câte înțeleg eu, de ce vânătăile sunt pe mijlocul penisului respectiv la rădăcina? Nu ar trebui sa fie acolo localizat edemul? In fine, dansul mi-a recomandat repaus 2 săptămâni de la activitate sexuală și mi-a dat sa iau Tador timp de 10 zile, cate unul pe zi. Acest antiinflamator ajuta intr-o oarecare măsură însă doar pe moment. După durerile persistă și de asemenea, din decembrie până acum eu nu observ nici o ameliorare. Zona lezata arata efectiv la fel și e și inflamată. Nu mai fac față cu aceste dureri și dau in disperare. Da, la ecograf nu a ieșit că aș avea ceva grav, țesut cicatrizat sau chiar tumori. Dansul mi-a spus că nu avem ce face în situația asta și o să treacă de la sine. Totuși de doua luni leziunile alea sunt acolo, avea sa treacă de la sine de atunci. Nu observ nici un fel de ameliorare și în plus față de alte dăți când poate nu era durerea atât de intensă, acum mă doare pe fiecare zi. Nu știu ce să mai fac, ce sa mai folosesc...pe lângă acest tador mai dau uneori cu voltaren gel ce știu că e tot antiinflamator dar parca fara rezultat. Mai scade durerea dar ameliorare deloc. Da nu neg in tot acest timp am mai făcut sex, m-am mai masturbat pentru că uneori simt că bubuie hormonii în mine. Recunosc că mi-e destul de greu să mă abțin, uneori am erecție doar văzând că iese partenera din baie, și mai e și erecția de dimineață pe care nu o pot controla. Efectiv nu știu ce ar trebui sa fac. Deși am fost la medic mă simt nelămurit. Problema asta îmi afectează viața de zi cu zi și simt că urmează să cad într-o depresie. Am noroc de prietena mea ce mă susține și mă mai ajuta moral dar nu știu cum să rezolv aceasta chestiune. Simt că anitinflamatorul nu ajunge și nu mă ajută foarte tare. Daca ați avut vreo problema similară sau aveți vreo sugestie va rog să mă ajutați. V-am atașat și o fotografie cu leziunile.

O zi buna!
Pai nu stiu cum vrei sa treaca o asemena tumefiere daca nu te abtii de la sex, nu mai vorbesc de masturbare care ea insasi , incorect executata contribuie la intretinerea edemului??! Incearca sa iti calmezi pulsiunile sexuale, fa chiar un dus mai rece, tine o igiena stricta spaland usor penisul cu apa calduta si un sapun lichid cu pH neutru. Lenjeria si pantalonii nu trebuie sa nu fie foarte stramti. Spune-i prietenei sa nu mai iasa goala de la dus! happy Citeste despre traumatismele mecanice ale penisului (e posibil sa fi avut o usoara fractura a penisului) si gaseste o ocupatie care sa iti distraga atentia de la sex.
(06-03-2021 09:33 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Pai nu stiu cum vrei sa treaca o asemena tumefiere daca nu te abtii de la sex, nu mai vorbesc de masturbare care ea insasi , incorect executata contribuie la intretinerea edemului??! Incearca sa iti calmezi pulsiunile sexuale, fa chiar un dus mai rece, tine o igiena stricta spaland usor penisul cu apa calduta si un sapun lichid cu pH neutru. Lenjeria si pantalonii nu trebuie sa nu fie foarte stramti. Spune-i prietenei sa nu mai iasa goala de la dus! happy Citeste despre traumatismele mecanice ale penisului (e posibil sa fi avut o usoara fractura a penisului) si gaseste o ocupatie care sa iti distraga atentia de la sex.

Buna ziua, aveți dreptate, problemă e că mă doare de mor, inflamația aceea mă consuma psihic. De asemenea e normal pielea să fie mai lăsată? Adică uneori penisul când e fleașcă și sta pe o parte la rădăcina pare ca și cum ar fi rupt...repet, am erecții, urinez normal dar pare că zona respectiva nu se mai vindecă. V-am atașat și raportul ecografiei să trageți un ochi. Nu știu ce să mai fac și unde să mă mai duc...am senzația că nu e tratata problema corespunzător.
Mă gândeam că poate e nevoie ori de antiinflamatoare mai tari ori de un altfel de ecograf, ori nu știu alte pastile...habar nu am. Efectiv mă simt că și cum îmi baga cineva mii de ace in piele zi de zi. Nu știu ce să mă mai fac de doua luni de zile. Deși am mai făcut sex uneori s-au m-am masturbat nu s-a întâmplat atât de des. E doar chestia că nu văd pic de ameliorare și mă doare de mor. Plus ca am observat ceva foarte ciudat (eu având uneori și prostatita cronica care revine și pleacă ), faptul că uneori inflamația se duce din zona lezata când la epididim când la prostată când revine iar la zona lezată.
Cere parerea unui alt urolog pe site-ul medicchat.ro. O consultatie e doar 30-40 de lei si 10 lei pentru fiecare poza sau document atasat. Probabil va fi nevoie si de supozitoare antiinflamatoare cu profil in sfera urogenitala. medicul urolog iti va recomanda, dar povesteste-i si despre prostatita.
URL de referinţă