Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Inima sau? Ajutor, va rog!!!!
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Buna ziua! Am 19 ani, sportiv, nefumător, ne băutor... înainte sa mi se întâmple lucrurile astea duceam un stil de viata sănătos și lipsit de griji..dintr o data de aproape 3 luni mă confrunt cu palpitatii non stop(îmi simt inima cum se contracta 24/24), destul de puternic și am tot felul de simptome pe langa(durere constanta în capul pieptului, junghiuri în zona inimii care se duc pana în spate, amețeli, schimbări de ritm/frecventa, etc) Am făcut toate analizele, m au văzut câțiva cardiologi pana acum, toate au ieșit foarte bune, chiar și markeri de la inima, ionograma etc, țin sa menționez că au început sa mi apară și niște extrasistole foarte supărătoare la câteva zile.. De când s a întâmplat, sunt stresat zilnic, ma simt rău, nu știu încotro sa o mai apuc, ... a mai trecut cineva prin asta sau măcar are cineva vreo idee despre ce as putea avea?Am făcut și ct toracic, am fost și la neurolog, am făcut și encefalograma, am vizitat și psihiatru(luat tratament), psiholog(făcut terapie) și tot nu găsesc rezolvare. Nimeni nu știe nimic, toate mi au apărut dintr o data și nu mai dispar, țin sa menționez că îmi creste pulsul cand ma pun pe spate în pat sau când fac vreo mișcare... Făcut 11 ekg și 3 eco cord etc.. Știe cineva ce ar putea sa fie? Ce analize sa mai fac, ce bacterie, microb ar putea sa mi dea durerea în capul pieptului de care nu mai scap și sa mi tulbure frecventa inumii în asa hal? Parca se misca invers, când ma ridic îmi scade pulsul și în repaus uneori este mai mare decât în mișcare... nu știu ce sa mai fac, mi se pare complicat sa ma spal și pe dinți, Sper sa ma ajute cineva de aici, imi este greu sa fac chiar si activitati banale (sa urc scari, sa ma aplec) fara sa imi simt pulsatiile inimii in zona capului iar de tiuitul urechilor nici nu mai zic...Înainte sa mi se întâmple, am fost și răcit ceva vreme cu puroi la amigdale care s a dus cu antibiotic în timp dacă ajuta la ceva... va rog sa ma ajutați ca nu mai pot.. Mulțumesc!
Ce medicatie ti s-a recomandat? Ai luat supimente cu magneziu , potasiu? Vreun betablocant, un axiolitic?
Daca spui ca ai facut toate analizele inseamna ca stai bine si cu tiroida, fierul, vit B12 si D?
(03-03-2021 10:05 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Ce medicatie ti s-a recomandat? Ai luat supimente cu magneziu , potasiu? Vreun betablocant, un axiolitic?

Da, arketis, alprazolam+suplimente. Nu merge nimic

(03-03-2021 10:50 PM)andremi a scris: [ -> ]Daca spui ca ai facut toate analizele inseamna ca stai bine si cu tiroida, fierul, vit B12 si D?

Da, cu toate, analizele sunt linie, nu știu ce sa mai fac
Daca ai redus efortul in ultimele luni, asta poate fi o cauza a aparitiei aritmiilor. Mergi la un electrofiziolog cu dosarul medical pentru a stabili daca e nevoie de un studiu electrofiziologic si de o ablatie. Multi sportivi se confrunta cu tahicardii si ablatiile le rezolva problema. Daca ai o deviatie de sept sau sforai, e momentul sa faci un studiu de somn, o poligrafie ventilatorie de fapt, pe care o poti face acasa cu un aparat portabil. Daca nu ai purtat un holter de 24 de ore e momentul sa faci si aceasta investigatie care lamureste multe dintre problemele inimii, stabilind tipul aritmiilor detectate timp de 24 de ore.
Am avut holter... nimic, 0 aritmii

Uneori când stau pe spate simt ca mi se zbate ceva din lombar pana în torace si se misca haotic, e ciudat rău
Sunt cenestopatii a caror cauza trebuie identificata. De multe ori e vorba de o depresie. Alteori la mijloc este o deficienta minerala (calciul ionic de exemplu) care nu se identifica prin valorile serice. Un deficit de 25 OH vit. D sta de multe ori la baza unui metabolism calcic defectuos, sau la baza unor probleme gastrice sau depresii.
(05-03-2021 09:09 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Sunt cenestopatii a caror cauza trebuie identificata. De multe ori e vorba de o depresie. Alteori la mijloc este o deficienta minerala (calciul ionic de exemplu) care nu se identifica prin valorile serice. Un deficit de 25 OH vit. D sta de multe ori la baza unui metabolism calcic defectuos, sau la baza unor probleme gastrice sau depresii.

Putem sa vorbim in privat?
De asemenea, când încerc sa fac sex cu partenera sau orice altceva de genul asta, mi se rareste pulsul și bataile se intensifica în amplitudine foarte mult, parca bat neregulat și mă doare în partea stânga a pectoralului uneori... chiar nu știu ce sa mai zic, poate aveți vreo parere
Toti am fost bine pana intr-o zi cand n-am mai fost... Crezi ca daca am fi bine am mai sta pe un astfel de forum? Spre deosebire de tine noi avem cativa ani de experienta cu astfel de stari de rau. Eu sunt sigura ca ai o deficiență/un dezechilibru pe undeva, poate din cauza unei probleme de absorbtie. Spui ca ai facut toate analizele dar sunt sigura ca nu e asa. Ar fi de ajutor pt noi toti daca ai incarca rezultatele aici (faci poze cu telefonul la rezolutie minima). Si nu uita ca nu e de ajuns sa fii cu rezultatele in limite normale ci mai degraba pe la mijloc.
Pagini: 1 2
URL de referinţă