Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Bubițe gland - help!
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare, am nevoie de ajutorul vostru, mi au apărut pe Gland
și la baza lui niște bubițe mici rosii. Menționez ca seamănă cu cele de candida ( am mai avut in trecut ) dar deja sunt in a 4 zi de tratament cu clotrimazol și nu văd nicio schimbare in bine. Menționez ca nu simt nicio durere, prurit, alte scurgeri etc. Doar acele bubite. Pot sa atașez o poza? Sau nu este permis de regulament? Mulțumesc !
Nu rezolvi cu clotrimazol , cred ca ai o balanita care trebue sa mergi la dermatolog sa-ti dea niste solutii cu care te dai citeva zile , dar ce e cel mai INPORTANT nu te mai speli cu sapun ori alte lotiuni pe gland pr ca acestea irita si o sa ai meru asa ceva . Numai bine .
Tassevasi, nu e prima oara când recomanzi cuiva sa nu se mai spele cu sapun... Și cu ce să se spele? Cu apă chioară?
Am mai avut candida. Am tratat cu clotrimazol. Acum văd ca nu trece. O sa încerc cu baneocin unguent. Sper sa fie mai ok. Ideea e ca am acele bubițe mici rosii, cu urme de albeața, de mai mult timp, dar acum parca s au mărit. Repet, nu dor, nu miros, nu exista prurit. Dacă nu le ai vedea nu ai stii ca sunt acolo..
Sarut mina doamna andremi, eu am trecut prin asa ceva ,cred ca de 4-5 ori pina acum si un medic dermatolog mai informat mi-a zis sa nu ma mai spal cu sapun ori alte solutii pe GLAND,(capul organului) acesta fiind foarte sensibil ci numai cu apa calda , asa am facut si de la 30 de ani nu am mai avut astfel de situatii foarte deranjante (balanite ) . Cred ca in postare am scris clar gland nu pe corp , iar aici intreaba multi tineri care nu citesc postari anterioare si daca vrem sa ajutam dam un raspuns prin care am trecut si noi, nu am sa spun ceva ce nu cunosc si nu am intimpinat-o pina la 65 de ani .


"Tassevasi, nu e prima oara când recomanzi cuiva sa nu se mai spele cu sapun... Și cu ce să se spele? Cu apă chioară?"
Igiena penisului trebuie facuta de doua ori pe zi , decalotand penisul si spalandu-l cu apa calduta si sapun (de preferinta unul cu pH neutru pentru copii). Evident, in cazul unei balanite trebuie evitat sapunul si urmat tratamentul indicat de dermatolog-venerolog. Igiena stricta va evita acumularea de smegma in santul balano-preputial si mirosul respingator al acesteia.
URL de referinţă