Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Vânătaie vezica
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!
In urma unui contact sexual cu prietena mea după 2 zile mi-au apărut niste vanatai la început de culoare roșie dupa care in zilele următoare au devenit mai închise la culoare. In prima saptamana am avut niste dureri groaznice și am mers la un urolog ce m-a expediat în două minute pe motiv că îl deranjez cu o astfel de problemă și că o să treacă prin repaus. Timp de două săptămâni nu am prea mai avut probleme. Zona lezata fiind undeva pe la mijlocul vezicii a rămas tot cu aspect de vânătaie și după acele doua săptămâni a reînceput să doară plus că am uitat să menționez mai sus, pe lateral mi-au apărut și 3 umflături mici mai dure la atingere care însă nu dor .Am mers din nou la un alt urolog ce mi a spus sa nu mă mai crizez și să stau calm că el nu vede nimic. Mi-am luat singur un unguent numit arnigel cred pe baza de arnica cu care dau pe vânătăi de doua ori pe zi. Durerea se mai disipă cand dau cu acel gel însă nu pare să se vindece locația respectivă. In plus, daca merg mai mult de exemplu sa fac o plimbare sau incerc sa fac exerciții fizice la fel simt durere in zona respectiva.
Menționez că nu am mai avut contact sexual de ceva timp. In erecție nu prea simt durererea, când e normal penisul atunci doare tare.

Mă puteți ajuta cu un sfat? Nu știu cum să procedez, ce ar trebui sa folosesc sau cat timp dureaza până la vindecare. Pot atașa și fotografie cu zona daca e nevoie.

De asemenea nici nu știu încotro să o apuc cu aceasta problemă din moment ce urologii la care am fost mi s-au părut superficiali.

Vă mulțumesc!
E foarte probabil un traumatism local provocat de pozitia in care ti-ai supralicitat rezistenta! happy Ai putina rabdare. Foloseste o crema antiinflamatoare cu care sa te masezi usor de tot. Daca urologii ti-au spus ca nu e nimic, de ce tii cu tot dinadinsul sa fie ceva serios??
(28-01-2021 04:52 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]E foarte probabil un traumatism local provocat de pozitia in care ti-ai supralicitat rezistenta! happy Ai putina rabdare. Foloseste o crema antiinflamatoare cu care sa te masezi usor de tot. Daca urologii ti-au spus ca nu e nimic, de ce tii cu tot dinadinsul sa fie ceva serios??

M-am gândit și la acest lucru, că mă stresez eu prea mult degeaba însă văzând că ba trece durerea , ba mă ia, inevitabil apare și panica mai ales că acele umflături de pe lateral, chiar daca nu dor, nici nu au dispărut.

Mulțumesc pentru răspuns.
Pentru umflaturi, ar trebui sa ceri parerea unui chirurg, dupa ce iti faci o ecografie de parti moi. Pot fi semnele incipiente ale unei hernii.
(28-01-2021 06:29 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Pentru umflaturi, ar trebui sa ceri parerea unui chirurg, dupa ce iti faci o ecografie de parti moi. Pot fi semnele incipiente ale unei hernii.


V-am atașat o fotografie cu leziunile. Umflăturile sunt încercuite. Uneori sunt mai vizibile alteori nu.
Nu vad nicio umflatura. Sunt niste formatiuni cutanate normale pentru zona inghinala.
(29-01-2021 08:18 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu vad nicio umflatura. Sunt niste formatiuni cutanate normale pentru zona inghinala.

Ideea e că uneori sunt mai evidente, mai mari, par că niște vene umflate sau ceva. Însă mă rog , poate vor trece în timp. Până atunci o sa incerc sfatul dumneavoastră și voi cumpăra o crema antiinflamatare.
URL de referinţă