Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Rezultate analize Anticoagulant+Autoimun (Lupus )
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!
De aproape un an am senzatie constanta de ameteala, moleseala, lene.
Dr. neurolog mi-a recomandat urmatorul set de analize iar o alta doamna dr. mi-a spus sa merg la un hematolog cu ele deoarece au iesit valorile putin mai mari.
Mentionez ca am facut rmn, control la ochi, orl etc tot si este ok, nu gasim explicatia.
Acestea sunt analizele, intr-adevar putin mai mari la Anticoagulant lupic, este relevanta aceasta depasire a valorii cu atat de putin?
Si daca raspunsul este afirmativ, imi puteti spune spre ce diagnostic/e ar putea duce?
BTW, am programare la hemato abia pe 7 ianuarie si am zis ca nu strica sa cer o parere si aici happy. Va multumesc enorm si sarbatori fericite!! big hugangel
Personal nu cred ca diferentele ar putea avea o semnificatie clinica. Oricum, recomandarea a fost de repetare a acelor analize la un interval de 12 saptamani pentru a trage o concluzie. Poate ar trebui sa-si spuna parerea si un specialist in alergologie si imunologie clinica.
Eu cred ca ai omis cateva detalii din istoricul medical pt ca astea nu sunt niste analize comune recomandate unui tip lenes de 24 de ani. Nu ai spus nimic despre greutate, inaltime, stil de viata. Tiroida ai verificat-o? Dar vitaminele B12, B9 si D? Ai verificat tensiunea si pulsul in momentele de ameteala?
URL de referinţă