Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Testicule
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună seara! Vă salut cu respect! Atunci cand fac sex, la primul număr mi se întâmplă să mă lase erectia, se înmoaie, apoi își revine. La al doilea număr, penisul nu mai este asa de tare ca la primul număr. Este normal sa se intample asa ceva? Sexual așa mă știu că am fost din totdeauna. Durata actului sexual variază 10-15 minute. Care ar fi solutia pentru o erectie puternică si de durată chiar dupa primul numar? As putea face alte examinări? Este posibil sa am probleme cu circulația?
Va aduc la cunoștință si urmatoarele aspecte:
De câțiva ani, sub testiculul stâng am niste "venișoare" se simt la palpare precum niște viermisori. În urma controalelor efectuate la medici diferiți Urologi mi-au spus ca acele venișoare nu prezintă vreun pericol. Ideea este ca acelea îmi cauzează uneori un sentiment de jenă chiar si in timpul actului sexual. Inițial mi s-a spus că acea jena a testiculului ar putea pleca din zona lombară si am urmat un tratament la un medic reumatolog. Rezultat care a dat roade o perioada de timp nu prea mai aveam acea jenă. Vă mulțumesc!
Mergi la un consult la un endocrinolog-androlog pentru investigatii suplimentare. Iti va recomanda niste analize. Tulburarile de erectie au foarte multe cauze, endogene sau psihogene. Organismul are nevoie de un timp de recuperare intre actele sexuale care difera de la un individ la altul. Daca vrei sa faci pe taurul comunal ai toate sansele sa dai rateuri! happy Daca ai exgerat cu practicarea masturbarii, sunt explicabile tulburarile de erectie la primul contact. Pragul de sensibilitate erotica a fost modificat si excitatia prea puternica conduce la astfel de probleme. Incearca sa te joci mai mult cu partenera, pentru ca preludiul micsoreaza cu timpul sensibilitatea centrilor din penis si diminueaza tensiunea erotica. In rest, regimul de viata si alimentar influenteaza mult performantele in dormitor. Fa sport, renunta la fumat, alege o partenera stabila care sa te atraga si restul va veni de la sine...
URL de referinţă