Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: senzatie arsura permanenta uretra
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!
Am o problema f veche si foarte suparatoare careia nu-i da de cap niciun medic. Dupa inceperea vietii sexuale, acum 11 ani am inceput sa prezint disconfort local. Mai precis, in primii trei ani a fost ok, dar, ulterior, au debutat probleme de genul usturimilor urinare. Am facut des infectii urinare cu ecoli, le-am tratat. Acum nu mai apare nimic la analiza. Urina esre sterila cu ph bazic. Ultimul tratament a fost cu meronem. Am efectuat test de ureaplasma si microplasma care au iesit negative. Anual fac test papanicolau si tot setul de analize gineco care ies f bine. Eu, in schimb, am senzatii de arsura permanenta in zona intima uretrala. Noaptea ma trezeste din somn si parva nici lenjeria intima nu o mai suport. Ma ustura permanent acea zona si daca stau in sezut direct pe ea, pulseaza. Nu mai suport pantalonii deloc, iar activitatea sexuala deja ma ingrozeste. Am facut o mie de teste, analize, tratamente. Am insomnii din cauza disconfortului care ma trezeste. Nu mai stiu ce sa fac. De tratamente naturiste am tot uzitat. Acum sunt si pe regim aljmentar de 6 luni cu ceaiuri specifice. Mananc numai vegetale, cu sare extrem de putina, fara alcool, cafea, condimente. Nu trece, pur si simplu. Am facut inclusiv uroct. Nu am nicio afe tiune a aparatului care sa explice aceasta arsura permanenta care e si mai suparatoare atunci cand urinez. Uneori parca si doare uretra. Am citit tot in domeniu. Nu ma mai ajuta nimic. Nu mai stiu ce sa fac.
Ai un partener sexual unic? Ce mijloace anticonceptionale folosesti, tinand cont ca spermicidele pot declansa uretrite? Sunt cateva aspecte extrem de importante. Sexul protejat cu prezervativ si cosmeticele folosite pentru iginea locala. Poate ai un deficit de lubrefiere vaginala, poate esti alergica la sperma. Oricum, e clar ca exista un proces inflamator local care trebuie investigat in continuare.
Am acelasi partener sexual. El are analize foarte bune. Nu folosesc spermicide. Nu am uscaciune vaginala, din contra. Nu folosesc metode cotraceptive de niciun fel. Nu sunt alergica la sperma. Toate aceste aspecte au fost deja investigate. Vaginal nu am nimic. Am observat ca arsura locala, mai mult in zona uretrala, apare noaptea , daca am un stomac mai plin. Apasa cred pe vezica si uretra raspunde imediat. Daca golesc vezica, chiar si putin, mai dispare senzatia, dar nu de tot.
Pana vei ajunge la un urolog bun, capabil sa analizeze cu rabdare toate investigatiile si analizele facute si mai ales sa iasa din rutina unui diagnostic imediat, citeste te rog acest articol:
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/.../iju.12396
URL de referinţă