Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: operatie pentru implant stimulator cardiac
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
buna seara! va rog frumos sa imi indicati si mie un spital si un medic pentru operatie privind implantul unui stimulator si daca se poate sa ma puneti in tema si cu pretul unui astfel de aparat. multumesc!
O alegere buna ar fi dr. Radu Vatasescu, Spitalul Floreasca , daca esti din Bucuresti.
Pentru restul am sa te rog sa deschizi subforumul acesta unde ti-ai plasat mesajul si vei gasi trei pagini de amanunte despre tipuri de stimulator si preturi.
Sanatate multa !
In cadrul capitolului despre stimulatoare cardiace exista un topic care se refera la toate spitalele din Romania unde se fac astfel de proceduri, impreuna cu doctorii care le fac.
Din ce localitate esti?
Despre pret e greu de spus pentru ca depinde despre ce fel de stimulator ai nevoie si de la ce firma. Cel mai bine discuti despre aceasta direct cu doctorul care o sa faca implantul.
va multumesc! sunt din bucuresti, poate imi indicati ceva,....m-ar interesa daca la spitalul militatr central este ok... multumesc inca odata!
Eu as zice ca mai repede ai putea sa mergi ori la Floreasca la dr. Vatasescu, ori la Colentina la dr. Deutsch, ori la Spitalul Universitar la dr. Siliste ori la Institutul Iliescu de la Fundeni la dr. Ciudin, dr. Capraru, dr. Bostan ori dr. Mihaila.
multumesc foarte mult!
URL de referinţă