Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Diaree perus
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!
Am un perus care are 6 luni. De 3 luni acesta are diaree, dar si culoarea excrementelor este mult mai deschisa (galbuie) decat ar trebui. Inafara de diaree el nu mai are alte simptome de boala. Este vioi, mananca, bea apa. Nu are alte probleme.. precizez faptul ca am multa grija de el, nu mananca doar seminte, ci ii dau si legume pentru vitamine (morcov, patrunjel).
Problema este urmatoarea: am fost la veterniar cu el si i-am facut analize in urma carora au iesit anumite bacterii (frecvent enterococi). I-am administrat Enrofloxacina 10 zile la recomandarea medicului (si a antibiogramei) insa nu s-a intamplat nimic. Peste cateva saptamani, i-am administrat alt antibiotic care aparea S (sensibil) la antibiograma - Oxitetraciclina, tot la recomandarea unui veterinar + antiparazitare interna. Perusul inca are diaree, nu stiu cum as putea sa il ajut.. am incercat si cu ceai de menta, si DiroPur din petshop. Am schimbat si mancarea (am cumparat alte seminte, toate din petshop-uri).
Daca aveti un sfat, v-as ruga din suflet sa imi scrieti pentru ca nu stiu unde sa mai apelez, deja am fost la 2 veterinari.
Va multumesc!
E greu de spus ce ar trebui facut in acest caz, mai delicat. Incearca sa ceri un sfat de la specialistii veterinari de la adresa de mai jos:
https://www.animaland.ro/intreaba-medicul/
(27-08-2020 07:41 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]E greu de spus ce ar trebui facut in acest caz, mai delicat. Incearca sa ceri un sfat de la specialistii veterinari de la adresa de mai jos:
https://www.animaland.ro/intreaba-medicul/

Îți mulțumesc! O să încerc.
URL de referinţă