Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Durere de cap cand tusesc, stranut, ma aplec.
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua,
Am 61 de ani ,nu sunt obez, tensiune normala, nu am diabet. De vreo 2 zile am observat ca ma doare capul cand ma aplec sau cand tusesc sau stranut. In pozitie ortostatica nu am aceste dureri. Noaptea ma simt bine ca si dimineata.Problemele incep dupa vreo ora, doua de miscare dar numai daca fac miscarile descrise mai sus. Nu am mai avut asa ceva niciodata pana acum si vreau sa intreb daca a mai patit cineva asa ceva si cum a rezolvat problema. Marti am programare la neurologie dar fiind o fire anxioasa am zis sa scriu ce mi se intampla si poate mai aflu cate ceva.Tot am impresia ca nu mai apuc ziua de maine. Multumesc pentru rabdare.
Durerile care nu sunt permanente au cauze legate de anumite procese inflamatoare sau traumatice locale, de nevralgii ce afecteaza anumite fascicole nervoase. In cazul tau poate fi o problema simpla cum e cea legata de statul mai mult timp in aer conditionat, de o problema in sfera dentara, o problema a articulatiei temporo-mandibulare. Nu ai de ce sa fii anxios. Tuturor ni se intampla asa ceva si poti verifica asta luand un antiinflamator usor, nurofen, sau chiar o aspirina si vedea daca senzatiile se atenueaza.
(22-08-2020 01:48 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Durerile care nu sunt permanente au cauze legate de anumite procese inflamatoare sau traumatice locale, de nevralgii ce afecteaza anumite fascicole nervoase. In cazul tau poate fi o problema simpla cum e cea legata de statul mai mult timp in aer conditionat, de o problema in sfera dentara, o problema a articulatiei temporo-mandibulare. Nu ai de ce sa fii anxios. Tuturor ni se intampla asa ceva si poti verifica asta luand un antiinflamator usor, nurofen, sau chiar o aspirina si vedea daca senzatiile se atenueaza.

Multumesc pentru raspuns,incerc sa gestionez cumva anxietatea avand in vedere ca am in cap numai "hipertensiune intracraniana'' si urmarile ei,sa ma ia naiba . Multumesc inca o data.
URL de referinţă