Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Temperatura scazuta, stare de moleseala, dureri diferite în mai multe zone...
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună ziua!
Acum câteva zile după ce am băut cafeaua de dimineață am simți o răcoare în corp și am constatat ca îmi scăzuse temperatura la 34.8 grade... M am învelit și am stat pana când temperatura a revenit la peste 36 grade. La o ora de când am ajuns la munca m a luat o moleseala și șefa mi a luat glicemia și am constatat ca era scazuta nu grav dar era scazuta( am mâncat o ciocolata mica și mi am revenit). Din ziua acea ba ma doare în piept, într o seara parca nu respiram cum ar trebui ( sunt fumător și ma gândeam ca am fumat mult în acea zi), o durere sau jenă în zona colonului, o durere în zona umărului stâng și se lasă cu o jena spre plămân, ba îmi simt picioarele reci și cu senzație de amorțeală, aseară ma înțeapă inima și în acest moment iar simt picioarele parca ar fi amorțite, cu o stare de moleseala și o presiune pe piept. Menționez ca toate durerile și jenele veneau treptat sau în zile diferite și ca temperatura, tensiunea și glicemia este ok în acest moment și acum ceva timp am avut o perioada de câteva zile de anxietate din cauza pandemiei și stări de urgenta. Aștept sfaturi și îndrumări și sper sa nu fiu nevoit sa ajung în spital.

Va mulțumesc!
Tulburarile tale sunt pe fond neurovegetativ si au la baza stresul si anxietatea. Ele pot fi potentate de un dezechilibru mineral de un regim alimentar nesanatos, de somn insuficient, de viata sedentara si mai ales, de fumat! Fa un set complet de analize, renunta la fumat sau redu-l, fa miscare si controleaza-ti anxietatea. Nu ai spus ce varsta, inaltime si greutate ai, lucruri importante in aceasta ecuatie.
Am 33 ani, 1.83 înălțime, 65kg ( câte o data scad la 62-63 kg dar revin iar la 65 kg ma gândesc ca și din cauza activități mele intense se întâmplă aceasta scădere). Fumatul l am redus la jumătate și încerc să-l reduc de tot. Și cafeaua beau una dimineata nu minim 3 cum obișnuiam și acea cafea este slaba. Alcool consum doar la o petrecere deci foarte rar. Am sa fac și un set de analize dar am zis sa mai stau sa se liniștească treaba cu acest covid și din aceasta cauza am preferat sa cer sfaturi aici. Va mulțumesc mult!
URL de referinţă