Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: dezvirginare, problema
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salut,
Ma numesc Cosmin, am 18 ani si am o problema: nu am reusit pana acum sa imi rup ața (frenul), desi mi-am inceput viata sexuala de ceva timp, am avut cateva contacte sexuale, dar nu am reusit sa-mi rup ața.

M-am gandit la treaba asta si cred ca s-ar putea ca problema sa fie frica de durere inoculata adanc in interiorul meu. Daca nu lubrifiez cat de cat inainte de actul sexual, ma doare. Imi este rusine fata de partenera mea si fata de mine si as vrea sa fac o operatie. Cum trebuie sa procedez? Locuiesc in Bucuresti. Ce spitale imi recomandati pentru o asemenea interventie, ce sectie anume trebuie sa apelez? Despre ce specialitate este vorba? Cum trebuie sa fac?

Banii nu sunt o problema, pun sanatatea proprie pe primul plan, si pentru o asemenea interventie nu m-as zgarci la bani, numai sa fie de cea mai inalta calitate, sa stiu ca sunt pe mana unor profesionisti.

Multumesc frumos, astept cu nerabdare indrumarile dumneavoastra.
Mergi la un medic urolog. Probabil ca va rezolva pe loc folosind un anestezic local.
(19-05-2020 08:58 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Mergi la un medic urolog. Probabil ca va rezolva pe loc folosind un anestezic local.

Va multumesc tare mult, puteti sa imi spuneti care este cea mai buna clinica de urologie din Bucuresti?
Intra la adresa de mai jos si povesteste pe scurt problema ta. Iti vor aloca un medic si vei primi un raspuns, destul de repede. Costa 30 de lei consultatia.
https://app.medic.chat/doctors/auto
URL de referinţă