Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: caldura ceafa, obraji, tample
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua,

Va scriu randurile de mai jos si vin cu o rugaminte poate pot primi un raspuns/parere.

Am momente in care ma cuprinde o caldura din zona obrajilor, ochilor, uneori a cefei, si imi provoaca ca o presiune in zona fetei - obraji + ochi + tample.
In aceste momente am pometii foarte rosii si ard.
Am facut consult RMN cerebral anul trecut - a iesit bine, iar anul acesta: cardiograma+ekg+holter 24h - ok, consult ORL - ok, consult - oftalmologic - ok, analize sange + tiroida - ok.
Aceste episoade pot aparea in orice moment: cand am emotii, cand stau in pat, cand ma trezesc daca dorm dupamasa, dupa ce mananc, cand ma enervez, , etc...

De o o luna aceste stari au devenit mai dese.
Tot de curand am obrajii rosii in permanenta, dar fara sa arda mereu ca in momentele descrise mai sus.

In speranta ca ati avut rabdare sa cititi aceste stari, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc.
Trebuie sa discuti cu un neurolog sau un psihiatru. Cel mai probabil sunt tulburari datorate anxietatii, unei distonii neurovegetative. Intra la adresa de mai jos si pune o intrebare, fara sa alegi un doctor de o anumita specialitate. Te costa 30 de lei o consultatie online pentru o intrebare de pana la 500 de caractere. Ti se va aloca un medic corespunzator problemei tale.
https://app.medic.chat/doctors/auto
(17-05-2020 09:48 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Trebuie sa discuti cu un neurolog sau un psihiatru. Cel mai probabil sunt tulburari datorate anxietatii, unei distonii neurovegetative. Intra la adresa de mai jos si pune o intrebare, fara sa alegi un doctor de o anumita specialitate. Te costa 30 de lei o consultatie online pentru o intrebare de pana la 500 de caractere. Ti se va aloca un medic corespunzator problemei tale.
https://app.medic.chat/doctors/auto

am tot auzit de varianta <distonii neurovegetative>...sunt cele mai mari sanse, ipohondru fiind ma mai gandeam si la probleme cu cervicala, in fine....multumesc de raspuns + sfaturi si toate cele bune!
Se va rezolva, ai sa vezi. Ai nevoie de miscare in aer liber, plaja (pentru vit. D3), de un regim alimentar bazat pe cat mai multe fructe, de un somn odihnitor si de o detasare de problemele de zi cu zi. E greu, mai ales in aceasta perioada , dar cu putin ajutor medical de specialitate si controlul anxietatii, vei scapa de probleme
(17-05-2020 10:27 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Se va rezolva, ai sa vezi. Ai nevoie de miscare in aer liber, plaja (pentru vit. D3), de un regim alimentar bazat pe cat mai multe fructe, de un somn odihnitor si de o detasare de problemele de zi cu zi. E greu, mai ales in aceasta perioada , dar cu putin ajutor medical de specialitate si controlul anxietatii, vei scapa de probleme

multumesc de incurajari SoulHealer, multa sanatate!
URL de referinţă