Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Rog ajutor! Ganglionic laterocervicali si durere omoplat.
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Din pacate problema mea e deja de mai bine de 1 an si totul a inceput cu o durere umar-omoplat dreapta care mergea pe brat.Sinteam ca ma blocam de durere si atunci strigam pe cineva sa vina sa ma maseze ca sa-mi revin.Apoi au inceput durerile de ganglioni, gat intepenit, pe RMN cervical se vad muschii contractati,intinsi .Si acum am dureri de ganglioni, analize sange bune, inafara de VSH 20, immunoglobulina M crescuta 240 (max 230) .Am avut si sete excesiva vreo 2 saptamani, furnicaturi picioare, amorteala maini.Negativ la infectii, negativ anticorpi antinucleari, nu stiu incotro sa ma mai duc.
Pare a fi un proces inflamator local in zona claviculara sau a articulatiei umarului. Trebuie discutat cu un ortoped (eventual o radiografie a umarului) si instituit un tratament antiinflamator in functie de rezultatul imagistic. Poate fi si o afectiune denumita oligodistrofie reflexa sau sindromul mana-umar. Apare la persoanele care petrec multe ore la tastatura.
(24-03-2020 01:17 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Pare a fi un proces inflamator local in zona claviculara sau a articulatiei umarului. Trebuie discutat cu un ortoped (eventual o radiografie a umarului) si instituit un tratament antiinflamator in functie de rezultatul imagistic. Poate fi si o afectiune denumita oligodistrofie reflexa sau sindromul mana-umar. Apare la persoanele care petrec multe ore la tastatura.

Dar dupa acupuncture am ramas cu ganglionii durerosi, mici ca dimensiuni, nu cresc, sunt la fel de 1 an si dureri musculare + ceafa.
Daca analizele(leucograma, CRP) nu indica vreun focar infectios e vorba de un proces inflamator. Trebuie continuate investigatiile pentru a stabili cauza. Trebuie mers la un ortoped.
(24-03-2020 07:32 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Daca analizele(leucograma, CRP) nu indica vreun focar infectios e vorba de un proces inflamator. Trebuie continuate investigatiile pentru a stabili cauza. Trebuie mers la un ortoped.

Vsh la limita 20 , in rest nimic pana acum .E f ciudat pt ca nici un doctor nu stie sa-mi spuna ce am.Faptul ca nu am avut febra, eruptii pe piele, transpiratii, e ciudat pt ei. Am si niste umflaturi bucale, nu sunt afte, aparute in interiorul buzei .Ceva trebuie sa fac
Dantura e ok? ASLO ar trebui facut in caz ca sunt probleme dentare nerezolvate
(24-03-2020 09:41 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Dantura e ok? ASLO ar trebui facut in caz ca sunt probleme dentare nerezolvate

Dantura ok.Am facut si ASLO, e ok.Control ORL facut din nou acum o saptamana, totul perfect, nu vede decat 2 afte mici, umflaturile le simt doar cu limba, e ca o vena lunga si umflata pe interiorul buzei.Ma chinui de arata timp.Si durerea asta de umeri si lateral gat ce nu ma lasa.
Clinic nu ai nimic. Te studiezi prea mult si asta te poate face sa apreciezi exgerat o situatie. Incearca sa te relaxezi. Avem cu totii mai mult timp pentru asta! Durerea respectiva poate fi obiectiva. Cand se mai linistesc lucrurile fa o radiografie a umarului. Evita s ridici greutati cu acea mana sau sa tii lesa catelului tau agitat, in caz ca ai ! Probabil ca ai facut si 25 OH Vit. D, iar daca ai un deficit discuta cu endocrinologul.
URL de referinţă