Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: uretrita acuta,prostatita acuta
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!

Ma numesc Marian si sunt din Bucuresti.

Acum aproximativ o luna spre seara aveam o stare de parca ma lua raceala si in acea seara la 01:30 m am trezit si imi era foarte rau (temperatura 39,8) cu stari de voma si frisoane .Am fost la baie si cand am urinat am simtit o usturime ingrozitoare si am observat ca urina era rozalie.Pe parcurs ce ma luptam cu temperatura am simtit nevoia sa urinez iar intr un timp foarte scurt si deja urina era mult spre rosu.Desigur nu am mai dormit si la prima ora am fost la urologie.
Am fost diagnosticat in prima faza cu uretrita acuta si prostatita.Domnul doctor mi a dat calmante si doua tipuri de antibiotice si inainte sa incep tratamentul mi a dat sa fac urocultura,spermocultura,si secretia uretrala.A doua zi mi am facut toate aceste analize si am inceput cu antibioticul ( levofloxacina 500mg una pe zi ,amikozit injectabil la 12 ore 5 zile ,enterol 250 una pe zi si meloxicam supozitoare una dimineata si una seara ) .
Rezultatele analizelor au iesit in felul urmator - la urocultura si spermocultura mi a iesit bacteria escherichia coli
- si la secretia uretrala analizele au fost bune
Am dus rezultatele si mi a spus sa continui tratamentul pana la 14 zile .
Dupa acele 14 zile m am simtit bine pana astazi (aproape doua saptamani) , si astazi am simtit iar aceasi stare care am simtito la inceputul povesti numai ca de data aceasta simt si o jena pe uretra.
Mentionez ca acum aproape doua saptamani am refacut analizele si au iesit bine .


Sincer nu il critic pe doctor dar l am vazut ca nu era sigur pe el in cea ce spunea si din acest motiv scriu aici ,poate aflu mai multe informatii ,poate chiar o recomnandare la un doctor urolog bun.

Va rog sa ma ajutati cu informatii si indrumari.

Va multumes !
Ai avut o infectie urinara puternica si asta lasa ceva urme. Ai facut o ecografie de abdomen inferior? Ti-a facut si un tuseu de prostata? Ai avut activitate sexuala in timpul tratamentului? Reinfectarea cu Ecoli e posibila din mai multe cauze care trebuie verificate. Daca esti din Bucuresti poti merge la un consult la Spitalul Ponderas, la dnul dr. Nita Gheorghe, un urolog de exceptie.
Am făcut multe investigații inclusiv ecografie care am făcut de doua ori . Unele analize chiar le am repedat. În timpul tratamentului nu am avut activitate sexuala. Ecoli puteam sa l iau ori de pe la un restaurant pe unde am fost sau din apa deoarece obișnuiam sa mai beau apa de la robinet, și din cauza problemei cu ecoli am renunțat sa gust apa de la robinet. Și eu și partenera mea avem o igiena foarte corespunzătoare. Acum sunt în delegație și sper ca săptămâna care vine sa reușesc sa fac o programare la dnul dr pe cale mi l-ați recomandat deoarece as vrea sa aflu mai multe și sa rezolv problema.
URL de referinţă