Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Paralizie in somn, apnee sau altceva?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua, am 22 de ani, prima data am patit asta acum 1 an, apoi peste 6 luni, iar dupa 7 luni, ieri si azi, am experimentat din nou urmatoarele : dimineata cand ma trezesc simt ca nu pot respira, ca am o respiratie scurta si incompleta, nu pot deschide ochii, cand incerc sa fac asta aud un vajait, nu pot vorbi sau misca, tot de pot sa fac e sa misc putin degetele picioarelor si ale mainilor, dureaza cam 5 secunde si sunt constient in tot acest timp, cand reusesc sa deschid ochii, respiratia e normala si nu simt ca as avea nevoie de mai mult aer. Mentionez ca am experimentat asta prima oara la o luna dupa ce am aflat ca sufar se anxietate severa, care inca mai o am si in ziua de azi dar nu chiar asa severa. Ce poate fi?
aici gasesti niste raspunsuri interesante...
(22-09-2019 01:42 PM)ElenaM a scris: [ -> ]aici gasesti niste raspunsuri interesante...

Am citit, dar nu prea mi se potriveste, sora mea are si ea, are ai halucinatii uneori, dar ea poate deschide ochii si poate respira corect doar ca nu se poate misca si a patit de multe ori, eu nu inteleg de ce nu pot deschide ochii si am senzatia aia de sufocare
Off, inteleg perfect senzatia, am avut-o si eu cand luam niste medicamente care actionat asupra sistemului nervos, iar in prezent o mai am cand sunt in perioade maxime de neliniste psihica. De aceea cred ca trebuie lucrat la cauza si anume in cazul tau, la anxietate. Si nu ma refer la modul superficial, in care sa crezi ca uiti de senzatie sau sa te pacalesti ca esti bine si gata, ci sa lucrezi cu adevarat sa o elimini.
De ce esti anxios? Ia raspunde-ti la intrebarea asta si rezolva ceea ce te nelinisteste. In plus, in camera in care dormi creaza-ti o atmosfera placuta, elimina gandurile rele, mergi la masaj, fa aromoterapie, citeste ceva placut, bea lapte cald seara.
URL de referinţă