Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ajutor
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua! Va rog să mă ajutați într-o privință. Fiul meu (28 ani), s-a trezit duminică dimineață cu o durere puternica in fesa stânga, aproape de anus. La palpare durea și era puțin întărit acolo. Nesuportand durerea a mers la urgenta. Acolo i s-au dat perfuzii deoarece i-a crescut febră la 39. Întâi cu paracetamol, apoi nescazandu-i tare cu agocalmin și pentru că i s-au ridicat din nou, cu clorura de sodiu. I-au făcut 3 zile investigații, i s-au spus că are proteinele crescute, infecție 30, de 10 ori mai mare că normalul, i s-au făcut tușeuri pentru hemoroizi, chisturi dar nu s-au descoperit nimic iar apoi, pentru că durerile și febră persistau a mers la cabinet medical chirurgical privat unde i s-au făcut alte investigații și i s-au dat tratament cu antibiotic, un calmant și ceva pentru infecție cu ciuperca.De 2 zile i-a tratamentul dar parca i se agravează durerile. Nu poate sta în șezut, nu poate merge și nu mai are nici poftă de mâncare. Va rog să îmi spuneți dacă ați trecut prin așa ceva, ce se mai poate face pentru a scăpa macar de dureri? Unde sa mai mergem și ce analize să mai facem ?
Multumesc !
E vorba de un proces inflamator/infectios, fara indoiala daca proteina C reactiva este crescuta. Trebuie tratament antiinflamator si antialgic (supozitoare) bai caldute de sezut cu ceai de coada calului si un control urologic. Poate fi vorba de o prostatita. Lipsa poftei de mancare este din cauza durerii.
Mulțumesc!
L-am dus la urgenta și la ecografie a ieșit că s-au adunat puroi la adâncime de 4 cm. A intrat deja în operatie. Mulțumesc mult de ajutor. Sănătate multă la toată lumea.
(16-08-2019 11:41 AM)Corina Maria a scris: [ -> ]Mulțumesc!
L-am dus la urgenta și la ecografie a ieșit că s-au adunat puroi la adâncime de 4 cm. A intrat deja în operatie. Mulțumesc mult de ajutor. Sănătate multă la toată lumea.

800 ml puroi
URL de referinţă