Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Poate fi cancer?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua! Am 15 ani ,si de cateva zile ma simt rau. Totul a inceput cu un herpes ,care a aparut pe buza. Dupa asta ,am facut puroi in gat si am avut ganglionii mariti. Am avut o senzatie de mancarime in gat si acun simt ca am ceva blocat in gat ,ca un nod ,dar nu am inghitit nimic. Precizes ca nu pot sa dorm ,am atacuri de panica ,nu pot sa stranut. Sunt balonata si am crampe,si azi noapte mi-a fost rau. Azi plec din tara si nu stiu ce sa fac. In plus ,am slabit cam 10 kg in decursul a 6 luni ,dar am tinut putin regim ,nu am mai mancat prostii ,am mai alergat,deci am vrut sa slabesc.
Curele de slabire nu sunt bune la varsta ta. Daca ai renuntat doar la prostii e bine dar daca te-ai infometat, nu! Din punctul meu de vedere poate fi si tiroida de vina pt starile tale, afectata de schimbarile din stilul de viata, clima. Pleci in vacanta sau esti stabilita in alta tara?
Mergi la medicul de familie pt consult si analize.
(25-07-2019 03:51 PM)ElenaM a scris: [ -> ]Curele de slabire nu sunt bune la varsta ta. Daca ai renuntat doar la prostii e bine dar daca te-ai infometat, nu! Din punctul meu de vedere poate fi si tiroida de vina pt starile tale, afectata de schimbarile din stilul de viata, clima. Pleci in vacanta sau esti stabilita in alta tara?
Mergi la medicul de familie pt consult si analize.

Merg in vacanta
Puroiul mai este, amigdalele sunt inflamate?
URL de referinţă