Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Recomandari proteze externe de san
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna,

Acum ceva timp am fost diagnosticata cu cancer mamar si din aceasta cauza a trebuit sa ma operez. Medicul a efectuat mastectomia partiala si din fericire acum sunt bine.
As vrea sa va rog sa imi recomandati proteze externe de san, momentan nu ma simt pregatita sa ma supun unei operatii de reconstructie.

Va multumesc!
Cred ca mai ieftine ar fi sutienele care au un fel de buzunaras in care poti baga punga de silicon. Daca vrei, ti le pot dona pe ale mele, daca esti din Bucuresti. Le luasem in liceu cand aveam complexe ca am sanii mici dar nu le-am folosit. Sunt potrivite daca sanul restant este mai mic.
Daca totusi vrei proteza, am vazut la farmaciile Catena care detin aparatura medicala unele destul de ok, sunt pana in 400 de lei.
(10-07-2019 04:09 PM)Adelina02 a scris: [ -> ]Cred ca mai ieftine ar fi sutienele care au un fel de buzunaras in care poti baga punga de silicon. Daca vrei, ti le pot dona pe ale mele, daca esti din Bucuresti. Le luasem in liceu cand aveam complexe ca am sanii mici dar nu le-am folosit. Sunt potrivite daca sanul restant este mai mic.
Daca totusi vrei proteza, am vazut la farmaciile Catena care detin aparatura medicala unele destul de ok, sunt pana in 400 de lei.

Multumesc pentru raspuns! Nu sunt din Bucuresti happy Am gasit acest site https://lenjerie-anita.ro/proteze-externe-de-san/ ati mai auzit de acest brand? Daca da, imi puteti da cateva sfaturi?
Nu am mai auzit, imi pare rau
URL de referinţă