Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Libidou scazut
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua
De ceva vreme eu simt ca am un apetit sexual din ce in ce mai scazut.. Niciodata nu a fost foarte ridicat, insa in ultima vreme este si mai scazut decat de obicei. Pot sta si o luna fara sa am contact sexual si nu am nici o problema. Partenerul se simte neglijat din cauza asta si crede ca nu mai ma simt atrasa. Chiar nu este vorba ca nu ma mai simt atrasa, nu inteleg de ce a scazut asa de mult. Cum as putea sa redevin la normal? Mi-e frica sa nu imi afecteze relatia mai mult decat a facut o deja.
Problemele ginecologice pe care le-ai avut in ultimul timp pot fi cauza libidoului scazut. N-ar strica sa investighezi si tiroida
(28-06-2019 05:23 PM)ElenaM a scris: [ -> ]Problemele ginecologice pe care le-ai avut in ultimul timp pot fi cauza libidoului scazut. N-ar strica sa investighezi si tiroida

La tiroida nu am nimic, am facut un control acum 6 luni si doctorul mi a spus ca tiroida mea arata perfect. De asemenea si analizele de sange sunt bune.
Legat de problemele ginecologice, dureri sau modificari ale scurgerilor nu am intampinat.
Scuze! Am sters din greseala comentariul lui Adelina02. O rog sa il posteze din nou!
Initial am crezut ca am spus ceva gresithappy)
Ideea era ca problema poate fi de natura psihologica. Poate ai prea mult stres acasa cu copiii, la serviciu sau partenerul nu este suficient de cald cu tine.
URL de referinţă