Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: dermatologie - par
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara ! Am 18 ani si am niste probleme cu parul . Pana la varsta de 15-16 ani aveam un par sanatos , nu imi cadea parul , crestea extrem de repede .
de 1 an jumatate , 2 ani am probleme mari . Parul are un aspect foarte uscat , creste foarte greu , pare total nesanatos . In vara m-am tuns scurt cu speranta ca se va regenera , dar a crescut la fel de prost . La 6 luni dupa ce m-am tuns tot nesanatos si uscat este. Frizerul imi tunde varfurile intotdeauna si se mira cum se usuca 1 data la 3 saptamani .
Ce solutii as avea ?
Eu cred ca frumusetea vine din interior deci exista un dezechilibru pe undeva. Ai fost la medic in tot acest timp? Analize ai facut? Trebuie investigata si tiroida, mai ales daca ai cazuri in familie. Pana atunci incearca uleiul de ricin simplu sau amestecat cu galbenus de ou direct pe par, stai minim o jumatate de ora apoi te speli cu sampon pentru bebelusi sau unul fara sulfati (ricinul o data pe saptamana, galbenusul ori de cate ori poti).
Planuiesc sa consult un dermatolog in cel mai scurt timp posibil , cred ca asta e singura solutie . Sper sa existe sansa unei imbunatatiri .
URL de referinţă