Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Durere in piept
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua,

Sper ca am postat bine aici. As avea nevoie si de sfaturile dvs. De ceva timp (nu pot spune exact de cand), simt o durere puternica in piept doar atunci cand ma incordez sau fac anumite activitati care presupun intinderea corpului. Este o senzatie inconforta care atunci cand apare imi "blocheaza" toate activitatile si pur si simplu mi se taie cheful.

Pe langa asta, am inceput sa obosesc repede si sa transpir excesiv, ca si cum as fi alergat distanta lunga, fara oprire… am 24 ani, am fost sportiv in trecut pana cand am avut un accident de masina si a trebuit sa opresc activitatile sportive si fumez si un pachet de tigari pe zi.


Sincer, imi este frica sa nu am ceva grav la momentul actual sau in devenire.. astept parerile si sfaturile voastre.


O zi buna ! happy
Cu frica nu rezolvi nicio problema. Trebuie sa faci niste investigatii, o radiografie, un consult la un pneumolog. Personal cred ca exista un traumatism care a afectat ligamentele intercostale, dar trebuie verificat. Daca durerea apare in anumite posturi, pare foarte probabil sa fie una legata de un traumatism local. Daca fumezi atat, e normal sa obosesti. Lasa-le in colo de tigari si vei fi mai sanatos si acum si mai ales in viitor.
Salutare,

Mulțumesc de răspuns. Am sa ma duc zilele astea cât de curând la un control. Ce semnifica acest traumatism intercostal sau local? Ar trebui sa ma îngrijorez tare sau...

Mulțumesc!
Nu este grav. Poate ai dormit intr-o postura nefireasca, poate ai ridicat niste greutati si durerile provin de fapt de coloana. Trebuie verficat
URL de referinţă