Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Cancer??
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara!! Am aproape 30de ani fumez de vro 15ani undeva la un pachet pe zi... De vro cateva săptămâni poate luni a început o durere de spate omoplat nici nush exact ce este.. Pe partea dreapta de coloana mai jos de umar... Durerea nu apare cand respir sau stau apare la servici sunt infirmiera intr o casa de batrani si m am gandit ca din cauzza asta este durerea. Am fost la doctor acum 1sap pt ca nu puteam dormi nici noaptea de frica ca am cancer numai asta era in mintea mea si la ce am citit pe internet am întrat în panica rau de tot. Sa revin doctorul ma ascultat m a cobtrolat pe ici pe colo și mi a spus ca plamani mei se aud ff bine si ca sunt ff bine. Acum de vro cateva zile am început sa faca crize de tuse o tuse seaca si nu stiu ce sa fac sunt ff speriata. Va rog din suflet un sfat eu sunt in anglia si aici nu ii ca la noi te duci la privat si faci ce analize vrei tu.
Ar trebui sa faci macar o radiografie. E greu de spus ce poate fi. O viroza netratata, o problema la coloana. Oricum, pe internet nu iti vei rezolva problema. Renunta la fumat! Bea ceaiuri calmante (tei+miere), siropu de muguri de pin sau brad. Nu te mai gandi la cancer!
(13-02-2019 12:18 AM)SoulHealer a scris: [ -> ]Ar trebui sa faci macar o radiografie. E greu de spus ce poate fi. O viroza netratata, o problema la coloana. Oricum, pe internet nu iti vei rezolva problema. Renunta la fumat! Bea ceaiuri calmante (tei+miere), siropu de muguri de pin sau brad. Nu te mai gandi la cancer!

Deci nu crezi ca este cancer? Mulțumesc frumos pentru rap o sa merg din nou la doctor sa vad ce spune
Slabe sanse sa fie cancer pulmonar. Ai slabit in ultima perioada? Durerea poate fi cauzata de o problema a colecistului, o ecografie abdominala poate fi utila, in special daca se combina cu gust amar, mancare nesanatoasa, stres, pozitii vicioase. Deasemenea, poate fi o nevralgie daca apare in urma unui efort fizic
Nu, din contra m am ingrasat vro 10kg in vro 4luni
Pe mine tusea seaca si faptul ca te-ai ingrasat 10 kg in 4 luni ma duc cu gandul la tiroida. Trebuie sa-i povestesti medicului despre toate simptomele, nu doar despre durerea de spate (pentru ca asta te preocupa cel mai mult).
URL de referinţă