Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Vaccin stafilococic
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua, aveti vreo idee de unde as putea sa cumpar acest vaccin ? Din cate am inteles Institutul Cantacuzino nu il mai fabrica (fabrica un alt gen de vaccin insa nu am posibilitatea sa trec pe acolo prea curand, nu sunt din Bucuresti) dar ma intrebam daca exista farmacii care inca mai au acest vaccin in stoc. Astept un raspuns, multumesc frumos.
Whiite, incearca sa te edifici printr-o farmacie Dona. E un lantz foarte bine aprovizionat, plus personal foarte amabil si saritor din ce-am constatat eu. Farmaciile sint interconectate in toata tara, poate te pun in legatura cu vreuna care are acest vaccin si prin sistemul de ramburs sau curierat sa ti-l trimita. Mie, de pilda, mi-au adus tocmai de la Buftea un spray bronhodilatator de o anumita concentratie care se gaseste rar si doar pe alocuri.
Am trimis un email celor de la Dona in urma cu o luna insa nu-l au.. nu prea mai stiu pe unde sa mai caut.
Incearca si la cateva clinici stomatologice din orasul tau sau din vecinatate. Vaccinul stafilococic este utilizat nu numai in tratamentul acneei si foliculitei stafilococice ci si in tratamentul parodontopatiilor care in proportie de 90% sunt de etiologie stafilococica.
Am cautat si prin Spania, prin intermediul unor prieteni, insa nu l-am gasit. Exista alta modalitate de a scapa de aceasta bacterie (stafilococ aureu) ?
Whiite, fiind vorba despre o bacterie, cu antibiotice n-ai incercat sa scapi de ea ? Daca nu e un secret, unde e localizata, ce dezagremente iti produce ?
(09-10-2011 09:22 PM)uliana a scris: [ -> ]Whiite, fiind vorba despre o bacterie, cu antibiotice n-ai incercat sa scapi de ea ? Daca nu e un secret, unde e localizata, ce dezagremente iti produce ?

Nu trece cu antibiotice. Mi-a fost recoltata o proba dintr-un cosulet de pe fata (puroi) si acolo este localizata, desi am facut analize si la gat/nas ca sa fiu sigur. Produce acnee.. bubite cu puroi, pe fata binenteles.
Daca e vorba de acnee, poti incerca urmatoarele variante:
1. Unguent cu sulf (nu varianta pivalat de sulf, ci unguent si atit!). In prealabil spalat fata cu sapun lichid vegetal de la firma Hofigal (se gaseste la plafaruri).
2. Dezinfectie locala cu solutie Castellani, apoi aplicat in strat subtire unguent sau crema Triderm.
Succes !
URL de referinţă