Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tremurat
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună seara! Am un cățel în vârstă de 2 ani,o rasa intre bulldog francez și boxer. Acum 2 zile am observat la ora 3 dimineata ca a început sa tremure incontrolabil,țin sa menționez ca în majoritatea timpului mănâncă doar ce mănânc și eu,rar boabe. În aceasta seara i am dat 2 bucatele de cartof fiert și la aproximativ jumătate de ora după ce s a așezat în pat a început sa tremure iar. Încă o chestie care mă macina sa aflu: acum o luna a fost operat de tumoare la picioruș, vesti bune și rele,a fost extirpată cu succes era mascul însă ne a spus ca poate recidiva sau nu. Nu a stat niciodată singur,a fost speriat acolo iar după operație a fost trist tot timpul,nu manca nimic. Am observat ca la bot și lângă ochi i au apărut niște pete mici albe,însă la bot este ca o bubița....ar putea recidiva din nou?Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat!
Nu putem sa sa apreciem daca va recidiva sau nu. Ar trebui un set de analie de baza acum, la o luna de la operatie. Cartofii fermenteaza dupa cum se stie, nu sunt o mancare recomandata pentru caini. Ar trebui sa discutati cu veterinarul si problema regimului alimentar.
(05-12-2018 11:21 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu putem sa sa apreciem daca va recidiva sau nu. Ar trebui un set de analie de baza acum, la o luna de la operatie. Cartofii fermenteaza dupa cum se stie, nu sunt o mancare recomandata pentru caini. Ar trebui sa discutati cu veterinarul si problema regimului alimentar.

Acum a început iar sa tremure...ce as putea face măcar sa îi ameliorez senzația
Nu stim cauza si deci e greu de spus ce se poate face. Poate fi o parazitoza, o problema a sistemului nervos, un dezechilibru mineral. Trebuie dus la medicul veterinar pentru investigatii. Poate e speriat de la operatie. Inveliti-l intr-o paturica, vorbiti cu el si mangaiati-l.
URL de referinţă