Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Dureri coloana
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara! Am si eu o problema de o saptamana am dureri de spate si am crezut ca este din cauza faptului ca sunt o persoana sedentara pentru ca nu prea fac sport si general ma cam dor articulatiile de la maini si picioare, insa de data aceasta vazand ca am dureri de coloana am incercat sa fac cateva exercitii fizice iar cand am ajuns sa imi rasucesc toracele dintr-o parte in cealalta am constat ca se aude ceva ca si cum se apasa pe plamani mai exact un suflul sau ca 2 oase care efectiv se freaca. Tin sa precizez ca acum vreo 3 saptamani am prins de o greutate destul de mare mai exact o geanta de umar care era foarte grea insa nu am avut dureri pana acum.La plamanii am fost acum 1 saptamana la medic pt ca eram racita si m-a ascultat cu stetoscopul si nu aveam nimic.Acum 3 luni am facut un set de analize care au iesit bine mai putin calciul seric total care era 10.25 si fibrinogenul 373 in rest totul este ok.Tin sa precizez ca am 22 de ani si o greutate de 55 kg la 1, 56 m.Multumesc anticipat!!!!
Nu pare ceva grav. Ar trebui sa mai faci niste analize pentru tiroida (TSH, FT4, ATPO si calcitonina) si sa mergi la un ortoped pentru o consultatie si recomandari.
(10-11-2018 12:43 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu pare ceva grav. Ar trebui sa mai faci niste analize pentru tiroida (TSH, FT4, ATPO si calcitonina) si sa mergi la un ortoped pentru o consultatie si recomandari.

Am facut analize de tiroida si am cateva probleme mai precis o hipotiroidie pe care o tratez . Pe mine cel mai mult ma sperie zgomotul asta cand ma rotesc dintr-o parte in alta si.durerea de mijloc in rest ma simt foarte bine.Va multumesc mult pt raspuns.
URL de referinţă