Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: perfuzie cu aer
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua va rog vreau si eu sa va adresez o intrebare ,tatal meu a fost internat la spitalul judetean braila pentru o problema la picior nu putea merge cu piciorul stang cica iar fi gasit o vena care nu circula sangele. Si lau tinut 3,4 zile cu perfuzii dupa care a inceput sa mearga, toate bune si frumoase ii schimbau perfuzia la timp inainte sa moara in acea zi iau pus perfuzia sa terminat a stat cu ia in mana goala vreo jumatate de ora i sa umflat mana sa invinetit si a facut stop cardiorespirator din cauza ca ia intrat aer in vene asta a fost cauza decesului va rog sa imi raspundeti
Nu avem de unde sa stim care a fost cauza decesului. Asta o vor stabili medicii care vor face autopsia. Legat de perfuzie, dupa ce substanta perfuzata se termina, nu are cum sa patrunda aerul in circuitul perfuzor. Daca suferea de tromboza venoasa, cauza ar putea fi mobilizarea unui cheag mare de sange. Oricum, trebuie anchetat cazul pentru ca e posibil sa fie vorba si de un malpraxis legat de tratament aplicat.
Ne pare sincer rau pentru pierderea suferita!
(29-08-2018 01:55 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu avem de unde sa stim care a fost cauza decesului. Asta o vor stabili medicii care vor face autopsia. Legat de perfuzie, dupa ce substanta perfuzata se termina, nu are cum sa patrunda aerul in circuitul perfuzor. Daca suferea de tromboza venoasa, cauza ar putea fi mobilizarea unui cheag mare de sange. Oricum, trebuie anchetat cazul pentru ca e posibil sa fie vorba si de un malpraxis legat de tratament aplicat.
Ne pare sincer rau pentru pierderea suferita!

Va multumesc pentru raspuns,dar mai dorim sa va intrebam ceva.tatal meu avea laba piciorului stang umflata este posibil ca acest cheag era localizat acolo.daca facea aceasta operatie ce sanse avea,ce riscuri avea.tratamentul era prin perfuzie. Vitamina b6 si vitamina b1.va mutumesc anticipat pentru raspunsul pe care o sa il primesc
Nu am cum sa fac o apreciere corecta a cazului tatalui Dvs. Medicii specialisti, in probleme cardiovasculare trebuiau sa puna un diagnostic precis si sa instituie imediat un tratament anticoagulant, sau chiar sa decida o interventie chirurgicala, in functie de gravitatea problemei.
URL de referinţă