Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Forum - tema grafica noua
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Atasez o captura de ecran cu noua tema grafica, asa cum se vede pe ecranul laptop-ului meu. Se vede zona de alb din jurul
chenarului principal.
La care zona te referi?
[attachment=201]
Cea din partea stanga a avatarului si cea de deasupra chenarului cu textul "Forum- tema grafica noua" pana la toolbarul de comenzi, deci ZONA 1
Parca nu se vede prea bine colorat. Cu alb e mai aerisit, nu?
Da, mai ales ca e probabil rezultatul centrarii imaginii pe wide-screen-ul meu. Nu stiu daca pe ecranele voastre se vede la fel. E ok, oricum.
Pai acum se merge pe acest sistem, pe wide.
Header-ul, partea de sus, se intinde pe toata dimensiunea ecranului, pe cand continutul are o dimensiune fixa, fiind centrat.

Deci e bine ca zona1 sa fie alba?
CSM draga, asta este un link de emoticon : wave wave sau trebuie sa fie cu acel http etc,etc ?
(19-08-2011 02:24 PM)uliana a scris: [ -> ]CSM draga, asta este un link de emoticon : wave wave sau trebuie sa fie cu acel http etc,etc ?

http
SH, mie mi se pare OK cu acea zona alba. Si, intr-adevar e de la monitor (mai precis de la rezolutia lui). Iti dai seama cum se vede la mine pe monitor de 22"?
Inainte forumul se extindea pe toata latimea ecranului, acum doar partea de sus se extinde. Continutul are o dimensiune fixa, in rest apare acel alb. Se poarta acum astfel de structura. Si indiferent de ecran sau rezolutie, continutul va apare la fel pt. toata lumea. Doar lateralele albe pot fi mai late daca monitorul este mai mare.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă