Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Probleme cu respiratia
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare , revin in legatura cu problema mea de respiratie. Cum spuneam , din luna lui Februarie 2018 am inceput deodata sa respir mai greu. De cele mai multe ori atunci cand respir , simt ca nu imi ajunge tot aerul in plamani , si am mai mereu senzatia aia ca mai trebuie sa trag aer. Am fost la medicina interna , unde doamna doctor mi-a dat mai multe investigatii de facut. Ce am uitat sa mai precizez , este ca , dupa o saptamana cand am inceput sa respir mai greu am observat si niste ganglioni sub bratul stang , mobili , nedurerosi , dar sub 1cm. Bun ,am facut urmatoarele investigatii : Ecografie abdominala totala , eco de parti moi ( la ganglionii aceia ) , eco cardiaca ( inima ) , am mai facut si o spirometrie , raze la plamani , si analize la sange iar absolut toate aceste investigatii au iesit in limite normale. In afara razelor la plamani si spirometria , toate cele enumerate de mine mai sus le-am facut la clinici particulare. Doamna doctor de la medicina interna vazand toate aceste investigatii nu mi-a dat nici un tratament pentru ca nu are pt. ce sa imi dea. Dumneavoastra ce credeti ca investigatii ar mai trebuii sa fac pt a depista problema mea ?
Ca si o ultima precizare , cateodata cand respir simt ca si cand as avea un fel de mucus in plamani care nu poate fi expectorat prin tuse. Sunt fumator , dar consum 1 pachet la 2-3 zile. Credeti ca ar putea fi din cauza la fumat ?
E normal sa apara secretii bronhice, fumator fiind. Plamanii incearca sa se curete de gudroanele acumulate. Incearca sa lasi fumatul si vezi cum te simti. Greutatea in respiratie, senzatia ca plamanii nu se umplu cu aer, poate avea si alte cauze in afara de cele pulmonare. Una dintre cele mai obisnuite este datorita lipsei de relaxare a musculaturii diafragmatice. Stresul, un deficit mineral (in special calciul ionic) o balonare pot fi cauzele primare.
URL de referinţă