Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Inca o problema
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Im cer scuze ca deschid iar un nou subiect pe aceasta tema, insa sunt nedumerit si mi-ar place sa primesc anumite explicatii daca este posibil. Sunt constient ca online nu se rezolva nimic.

Deci, problema este tot cu bunicul meu ca si in subiectul trecut. Am fost la doctorul lui oncolog si i-a schimbat gerodormul cu extraveral. Ne-a spus sa ii dam 3 pe zi. Totul bine pana seara, cand a zis ca extraveralul nu este bun (nu il ajuta sa doarma) el spune ca are niste "zvagniri" la picioare, maini si degete. Oncologul a spus ca are lipsuri de vitamine in corp si i-a dat si un calciu pe care il ia dimineata. Dupa asta, imediat dupa extraveral a luat iarasi o pastila de gerodorm. In timpul noptii a inceput sa aiba diaree iar spre dimineata iar problemele cu miscarea, nu avea putere sa se miste deloc, abia se ridica la baie si nu putea sta in picioare fara ajutor. A2-a zi dupa ce nu i-am mai dat nimic iar gerodormul ii l-am aruncat eu personal la gunoi. A inceput sa se simta mai bine, merge se ridica singur si totul a revenit in mare parte la normal. Insa acum are o confuzie psihica. Ne raspunde greu cand vorbim cu el si s-a plans ca daca inchide ochii ii se deschid singuri si nu ii poate tine inchisi. Aceasta stare a inceput sa o aiba de azi dimineata. Eu am citit la gerodorm ca dupa intreruperea administrarii pot sa apara reactii de confuzie, insa intrebarea mea este, pot chiar asa cum am descris mai sus? Inrest e constient, mananca singur, spune cand ii e foame se ridica singur. Doar ca are aceasta confuzie si raspunde destul de greu, uneori chiar deloc. Noaptea trecuta nu a dormit deloc aproape. Este posibil sa fie si din cauza asta? Sau este din cauza intreruperii gerodormului? Extraveralul am observat ca e facut din plante, totusi nu o sa il mai dam nici pe acesta deloc. Va multumesc pentru timpul si atentia acordata!
De ce ati trecut direct la Gerodrom? Mi se pare mai ok daca i-ati da un medicament cu efect sedativ din plante, cum ar fi Sedatif pc, tinctura de valeriana, passiflora, ceai de tei seara, inainte de culcare. Extraveralul contine pe vanga valeriana si fenobarbital, care este un barbituric.
Referitor la celalalt post, mi se pare mult timp pierdut un an doar pe analize. Cancerul pulmonar evolueaza rapid si trebuie actionat prompt.
Nu este exclus sa aiba deficit de minerale sau vitamine, insa atentie la administrarea lor in cancer pt ca pot accelera dezvoltarea tumorii. La fel, aveti grija cu alimentatia bazata pe carne, in cancer nu este ok. In plus, inainte de a-i suplini unul din ele, trebuie sa faceti dozarea lor. I-a iesit calciul scazut la o analiza?
Confuzia poate surveni in urma acelor pastile, iar daca aceasta este cauza, ii va trece in cateva zile. Daca nu ii trece si se accentueaza starile neurologice ar fi bine sa faceti niste investigatii imagistice pentru a vedea daca exista determinari secundare la nivel cerebral.
Si-a revenit intr-un final. Nu i-am mai dat deloc nici extraveral nici gerodorm si acum e mai bine.
A pierdut pentru ca nici cei din Bucuresti nu si-au dat seama ce tip de cancer este. Intr-un final ia iesit "Tumori Neuro-Endocrine" si a primit ca tratament Sandostatin LAR, despre care nu stiu absolut nimic. Urmeaza sa il inceapa de saptamana viitoare. Doctorul lui oncolog spune ca da, are lipsuri de vitamine in corp.
URL de referinţă