Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Implante mamare
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Ce parere aveti de implantele mamare?
Merita chinul unei astfel de interventii?
Din ce am citit..se pare ca da, si din experientele prietenelor mele care au obtinut rezultate frumoase..feedback-ul este mai mult decat pozitiv.
Toate o recomanda pe Dna Dr AnaMaria Oproiu, se pare ca are maini de aur. Si locul unde face minuni..e deosebit.[/font]
Eu am mers in alta directie, mi-am facut injectare cu grasime. Auzisem despre asta si nu vroiam implanturi si desi exista multe pareri contra acestei interventii la mine nu a fost nicio problema. Am avut mereu constitutia de persoana destul de slaba si nici nu obisnuiesc sa iau in greutate, asa ca de 3 ani de zile de la interventie ma simt in continuare foarte bine cu noua forma si marime a sanilor. Am fost la clinica domnului Dr. Calin Dobos si va recomand cu incredere sa mergeti la dansul daca va doriti un aspect natural in urma unei operatii estetice, are o mana extraordinara! Va las si link-ul dansului in cazul in care sunteti interesati http://www.drdoboscalin.ro. Au diverse metode pentru estetica sanului, puteti sa vedeti si poze cu diferite cazuri.
Eu nu aveam nicio sansa farahappy))) Mi-a luat ceva pana sa faca pasul, dar nu regret nimic. Sunt foarte multumita de rezultat. Intr-adevar nu este o operatie usoara si perioada de dupa este foarte stresanta, la modul ca exista dureri destul de mari, normale de altfel. Doua saptamani dupa operatie nu prea poti sa conduci, sa scrii, te doare de fiecare cand iti folosesti mainile. Ma rog, doctora mea, eu m-am operat la dr Silvia Stanculescu Vasalos, m-a pus la current cu toate aceste urmari ale operatiei si am stiut dinainte la ce sa ma astept. Oricum , acum sunt happy, sanii mei arata foarte bine, exact cum mi-i doream. Ma bucur ca am ales un doctor bun in acesta directie ca am auzit vrute si nevrute de la alte fete care si-au facut.
Hei, Amira! Sunt de acord cu tine, Dl Dobos este intr-adevar un profesionist! Am mers la clinica dansului anul trecut cu mama, avea sanii foarte mari si se plangea mereu de dureri de spate, de gat, obosea foarte repede etc. Am mers impreuna la un consult la Dr. Dobos, de unde a plecat foarte incantata. A avut nevoie si de liposuctie deoarece avea un strat de grasime destul de mare acolo, dar operatia a mers foarte bine, in cam 2 ore a fost gata, nu a simtit nimic si acum i s-au tras si cicatricile. Se simte foarte bine si sanii ei arata extrem de frumos acum! Vi-l recomand cu caldura! Eu am aflat de el de pe http://www.drdoboscalin.ro.
Buna,
Eu mi-am facut implant la dr. Silvia Stanculescu-Vasalos si sunt foarte multumita! Aspectul este unul foarte natural, exact cum imi doream, iar doamna doctor e o adevarata profesionista!
URL de referinţă