Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Respiratie Greoaie
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare ! In urma cu o saptamana , in timp ce eram la munca am inceput dintr-o data sa respir mai greu. In momentul in care inspir simt ca nu ajunge tot aerul in plamani , si imi provoaca acea stare de a trage si mai mult aer pana simt eu ca intra tot aerul in plamani. Totodata , simt si in piept ( nu mereu ) o durere care se aseamana unui junghi. Pana si cand respir , simt ca nu mai trag aerul cu aceeasi usurinta ca inainte.
Vreau sa va mai precizez si ca , nu am mucus in plamani , nu tusesc dar tot in urma cu o saptamana sa mi se ingreuneze respiratia am avut o mica raceala fara febra sau antibiotice , a fost ceva usor care a trecut repede.
In ce directie ma indrumati ? Ce pastile as putea sa iau , ce ceaiuri as putea sa beau ? Pana acum am tot baut ceai de musetel si salvie si nici un efect.
Credeti ca poate fi o afectiune grava ?
Va multumesc !
Pai ia sa vedem. La ORL nu te-ai dus 1 an de zile crezand ca problemele din gat or sa treaca asa de la sine. Noi nu prescriem tratamente. Noi indrumam oamenii sa merga la medic. Ceea ce iti recomandam si tie. Sa te consulte sa iti recomande un set de analize printre care VSH, ASLO, hemoleucograma completa, ionograma , transaminaze, etc. De obicei senzatia ca nu intra suficient aer in plamani se datoreaza contractiei muschilor diafragmei, din lipsa de calciu de exemplu, sau din cauza balonarii. Trebuie investigat. Nu poate nimeni sa ghiceasca ce poate fi.
Iti multumesc de raspuns. Saptamana asta am facut programare la clinica nova. Nu stiu ce sa mai zic , recent am descoperit si 2 ganglioni de dimensiuni mici , nedurerosi mai jos de subtiora stanga. Ce crezi ca poate sa insemne asta ? Este ok , sau nu sa nu fie durerosi ? Cat despre problema de respiratie .. a ramas aceeasi dar si aici o sa ma duc saptamana asta la un control.
E nevoie de analize pentru a vedea daca exista un focar de infectie in organism, caz in care si unii dintre ganglioni se inflameaza.
URL de referinţă