Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Lentile contact
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Bună!Cu 10 ani in urma am făcut implant de cristalin la ambii ochi pentru corectarea miopiei.In urma acestei intervenți am mai rămas cu 2-3 dioptri,nu e rău...Intrebarea mea este:cei cu implant de cristalin pot purta lentile de contact?Sunt pe piața lentile din silicon ce se pot purta 24 de ore timp de 30 de zile.Mulțumesc!
Parerea mea este sa ceri un sfat autorizat, la un oftalmolog. Producatorii de lentile de contact iti vor spune probabil "da, se pot purta"! Trebuie sa fii consultat si in functie de rezultat sa ti se recomande, stiut fiind ca purtarea lor vine totusi cu un factor iritativ ce nu poate fi neglijat sau suportat de toata lumea.
(01-03-2018 10:09 AM)SoulHealer a scris: [ -> ]Parerea mea este sa ceri un sfat autorizat, la un oftalmolog. Producatorii de lentile de contact iti vor spune probabil "da, se pot purta"! Trebuie sa fii consultat si in functie de rezultat sa ti se recomande, stiut fiind ca purtarea lor vine totusi cu un factor iritativ ce nu poate fi neglijat sau suportat de toata lumea.

Mulțumesc de răspuns!Am să țin cont de această opinie.
URL de referinţă