Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Nas infundat,dureri de cap etc...
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
buna seara..problema mea este de acum cativa ani cand am baut cam multa cafea nu stiu daca de atunci mi sa tras problema stiu ca atunci mi-a fost foarte rau eu neavand voie sa beau cafea din cate stiu dupa o operatie la cap..
nu stiu daca de acolo este problema dar de atunci ma simt mereu rau, nasul este complet infundat respir de multe luni pe gura ,ma doare foarte rau capul simt ca nu am putere sa mai respir si obosesc repede la frig ma sufoc , imi apar vanatai pe corp , plus furnicaturi uneori paralizii ale mainilor sau picioarelor..
mie foarte greu sa mananc si sa si respir pe gura, ma ia ameteala ,nu pot nici sa inghit simt mereu ca ma inec..si coloana ma doare foarte rau si daca ridic
un bidon de 2 l simt parca mi se rupe am scolioza...numai rezist nu stiu ce sa mai fac simt mereu ca mor am impresia mereu ca e ultima zi si totusi am 22 de ani nu vreau sa mor acum numai rezist simt ca imi plesneste capul...plang mereu si stau asa nu stiu ce sa mai fac numai pot...analize am facut la inima la plamani ,mi sa spus de astm , orice tratament am luat nu ma ajutat...am ajuns chiar si la psihiatru unde mi-a spus ca daca isi face efectul tratamentul inseamna ca de la cap vine problema am luat 3 luni tratament si degeaba imi era mai rau aveam vedenii...numai rezist sa respir pe gura numai pot sa ma simt asa am nevoie de un sfat o indrumare nu stiu ce sa mai fac numai rezist...[/i][/b]
Nu ne-ai spus ce operatie ai facut la cap, ce varsta ai. Daca ai facut recent un RMN cranian, sau alte investigatii imagistice in sfera ORL.
am 22 de ani .am cazut de la etajul 3 ... si am facut tomografie acum 8 ani
Trebuie sa faci acum, alta. Discuta cu un specialist ORL sau cu un neurolog problemele care le ai si solicita-le sa iti dea trimitere pentru aceasta investigatie.
Nu ai spus pt ce ai fost operat la cap , si eu am fost operat la cap de o tumoare .
Daca e dupa cazatura si ai avut hematom te duci direct la neurochirurgie pt alte investigatii la cap.
URL de referinţă