Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Posibila hernie ombilicala
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna dimineata, am intrat mai rar pe forum, pentru ca ma simt mai bine si am incercat sa evit pe cat posibil, tinand cont ca sunt si putin anxios big grin Sa trec la subiect...

De 2 zile la tatal meu varsta 50 de ani, obez, 130 kg la 1.85m, i sa inrosit putin pielea deasupra de ombilic si putin umflat, buza de deasupra( as urca o poza, dar nu e vizil pe poza, pentru ca nu e mare umflatura nici roseata). Spune ca pe o scara de la 1-10 il doare cam de nota 6, acuza ca o mica febra musculara. Si putina greata.Sa fie hernie ? Azi e duminica suntem intr-o statiune in Italia, trebe sa ne deplasam 50 km pana la Roma la un punct de urgenta, el zice sa mai asteptam pana maine,eu il vad ca se simte bine vrea sa iesim sa facem treburi, nu ii este rau sa stea la pat.Ce ne sfatuiti sa facem ?
Sa nu ridice greutati, sa manance mai putin si eventual sa poarte un brau care sa nu il stranga foarte tare. Consult la chirurgie pentru un diagnostic clar.
Sanatate
Update, nu am mai fost la spital, dupa doua zile totul a revenit la normal, nu mai simte durere, nu mai e deloc umflat sau rosu, se simte foatte bine, vom merge totusi la spital cat de curand sa vedem .
URL de referinţă