Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Caldura picior
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
De cateva zile prezint osenzatie de caldura in piciorul stang, mai exact in zona tibiei. de asemenea mi se pare ca piciorul drept e mai umflat decat cel stang. la fel si memvrele superioare. Am dureri de cap, ma dor incheieturile uneori, si sunt obosit dupa 3-4 ore de la trezire. Ce sa fie ?
Probabil ca nu te odihnesti suficient. Probabil ca stilul de viata, regimul alimentar nu sunt dintre cele mai sanatoase. Nu ai furnizat informatii legate de greutate, inaltime. Esti sub asediul unor probleme obsesive si cu siguranta n-ar strica sa discuti si cu un medic psihiatru pentru a vedea daca nu cumva e vorba de o anxietate generalizata pe fondul unor tulburari neurovegetative. Trebuie sa faci un set complet de analize. Altfel pierdem vremea cu tot felul de presupuneri.
Sanatate.
1,74 ; 70 kg; 20 ani
Am cheltuit o gramada de bani pe analize acum mai putin de 1 an si nu am gasit nimic. E drept ca in ultima perioada sunt stresat cu admiterea la facultate si alimentatia lipseste cu desavarsire din viata mea - de exemplu, ieri am mancat un sandwich, 1 mar si 2 banane big grin + 2-3 L de apa. Stau aproape toata ziua pe scaun si invat, iar seara ies 1 ora sa alerg.

Aseara am adormit la 23,30 si m-am trezit dupa 2 ore cu un discomfort in partea stanga a toracelui, senzatie ciudata in stomac (simteam ca mi se zbate ceva in el), eam transpirat tot si simteam ca ma sufoc.
Daca faci hipoglicemii tranzitorii este firesc sa ai astfel de senzatii. Controleaza-ti glicemia si mai ales respecta orele de masa.
Cateodata simt ca si piciorul la atingere e mai cald decat celalat. Mi-e frica sa nu am asta:
https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_vein_thrombosis
URL de referinţă