Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Hernie inginala recidivata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Sunt operat in luna August de hernie inghinala dreapta,operatie clasica ,cu plasa.De cateva saptamni simt intepaturi (parca se rupe ceva in interioru operatie) presiune pe operatie,durere la ridicat,am o unflatura la fel cu cea dinainte de a fi operat(este si palpabila parca apas pe o pernuta cu ceva mole in ia.?
Nu m-ai vreau sa merg la medicul la care amnfost operat prima data ce trebue sa fac,credeti ca o sa ma opreze alt medic daca cer asta sau trebue sa merg tot la primu??
E o alegere pe care nu avem cum sa o influentam. Poate nu ai respectat recomandarile date de chirurgul care te-a operat. Abstinenta de la efort trebuie sa fie de circa 2-3 luni dupa operatie. Cazurile de recidiva sunt destul de frecvente daca nu se respecta indicatiile. Pe de alta parte este posibil, avand in vedere ca recidiva a survenit la 6 luni de la operatie, ca plasa sa nu fi fost prinsa cum trebuie. Parerea mea este sa cauti un herniolog bun pentru o opinie in cunostinta de cauza si luarea unei decizii legate de rezolvare, cum ar fi o nou operatie, laparoscopica eventual, pentru a elimina stresul unei noi anestezii rahidiene.
Sanatate
URL de referinţă