Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Durere îngrozitoare de cap
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua! Ma numesc Stefana si am 20 de ani.As avea nevoie de părerile unor specialisti in legătura cu aceasta problema. De aproximativ 2 luni ma doare capul ingrozitor si simt mereu o greutate pe frunte ,dar mai mult spre partea dreapta de cap. Am observat ca după-amiaza ma confrunt cu aceasta problema..ma gandesc ca poate e si din cauza danturii..mă confrunt cu infectii dentare si încă nu am avut posibilitatea sa .mi refac din nou dantura. M.am tratat singura cu antibiotic si a fost de ajuns..pe moment. Simt înțepături in cap si mereu am o stare de nervi ,amețeala ,iar când ma urc in mașina Si daca las foarte putin geamul jos simt imediat ceva greu pe cap si se lasă pe frunte. M.am saturat sa simt mereu presiune pe frunte si înțepături si sa ma enervez din orice fleac. Luna viitoare MA Voi duce sa fac un tomograf ,dar pana atunci voiam sa aflu si părerea dvs. Va mulțumesc mult! O zi liniștita!
Foarte posibil ca sursa neplacerilor tale sa plece de la dantura. O nevralgie, o infectie apicala pot da multe batai de cap. Ai putea sa treci mai intai pe la un stomatolog pentru evaluarea generala a starii danturii tale. O ortopantomograma (radiografie panaromica) va stabili cee probleme sunt si cum pot fi ele rezolvate.
O sinuzita cronica poate fi si ea sursa acestor dureri. Sigur, ca un CT sau RMN vor lamuri care e starea sinusurilor si ce trebuie facut pentru calmarea episoadelor acute. Nu mai lua antibiotice din proprie initiativa! Este o mare greseala sa o faci fara avizul unui medic.
Sanatate
Va mulțumesc din suflet!!!
Si eu ma confrunt aproape zilnic cu dureri de cap, curand voi merge la stomatolog pentru ca momentan imi e groaza de tomograf....
URL de referinţă