Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Alunita din piele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna am si eu o problema. In zona gatului am de mult timp un fel de alunita de culoarea pielii parca ar fii o piele adunata dar nu e foarte mare si este iesita in relief . Si acum cam de o zi a inceput sa ma uturee foartee rau cand o ating si mie frica sa nuu se rupa. Ce pot sa fac sau cat de periculoasa este?
Trebuie sa mergi la un dermatolog care o va examina si iti va spune de ce natura este. E bine sa nu faci nimic pana nu ai avizul unui medic de specialitate.
Sanatate
Mergi luni la dermatolog şi sunt foarte curioasă dacă iţi va recomanda să te dai cu unguentul fucicort...nu te speria ,totul are o rezolvare !
(07-06-2015 12:11 AM)leontina popescu a scris: [ -> ]Mergi luni la dermatolog şi sunt foarte curioasă dacă iţi va recomanda să te dai cu unguentul fucicort...nu te speria ,totul are o rezolvare !
Am mai avut una asemanatoare cu asta pe spate si am fost la dermatolog si a arso cu azot lichid si a zis ca nu e nici o problema . Dar acum asta ma ustura ca sa agatat in tricou
Neaparat de mers la un medic dermatolog sa nu se raspandeasca si mai mult pe piele...Acuma sunt multe tehnici prin care se pot elimina <3
URL de referinţă