Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: homeopatia il va ajuta ?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara tuturor !
Am sa incep direct cu ce ma nelinisteste !
Tatal meu (75 de ani,sanatos pana acum,robust) a fost diagnosticat cu formatiune sigmoidica situata la 35-38 cm , cu indicatia expresa de operatie imediata , colonul fiind obturat cca 75 % ! Ecografic nu prezinta metastaze .
El refuza operatia deoarece simte ca i se va face anus contra naturii , si ..."mai bine mort" decat asa ! Dar eu nu pot sa astept sa-l vad cum se stinge !
In cele din urma l-am convins si am fost la Suceava ( noi suntem din Bt) , la un consult homeopatic , unde i s-a facut si o dezintoxicare, si de unde am plecat cu o "tolba"plina cu remedii homeopate si alte medicamente naturiste . Plus niste indicatii de regim .
El a fost increzator la inceput , dar acum ( dupa o saptamana) este un pic sceptic , ca tumoarea aia nu va creste !
Aceeasi temere o am si eu , si va spun ca stau cu ochii pe el , atat cat pot, sa nu apara primele semne de ocluzie intestinala !
Intrebarea mea este : e posibil macar sa-i stopam cresterea respectivei tumori , prin aceste metode , sau sa-ncerc totusi sa-l conving sa mergem la operatie ?
Am gresit alegand intai aceasta cale ?

Va multumesc si astept un semn de la dvs !
Eu zic ca detoxifierea organismului si curatarea intestinului gros si a colonului folosind metode homeopate si naturiste este excelenta, cu niste rezultate remarcabile (cunosc persoane care au incercat, nu vorbesc din auzite). Dar, dupa parerea mea, in cazul in care s-a ajuns la o tumoare eu zic ca trebuie intervenit chirurgical cat mai repede. Daca nu au aparut metastaze este excelent si trebuie profitat acum de acest lucru. Bineinteles, daca pana la urma nu reusesti sa il convingi, un tratament intensiv si efectuat cat se poate de corect de dezintoxicare ar putea eventual ameliora. Oricum, decat sa nu faci nimic ...
Apropos de tratament de dezintoxicare, unul foarte bun este cel de la dr. Natura. Cauta pe Google si vezi datele lor de contact si explicatiile pe care le dau ei pe site. Vezi sa cauti Dr. Natura, sa nu scrii Doctor Natura, ca aia e altceva, te va duce cautarea in alte parti.
Succes!
Iti multumesc pentru raspuns , armmdt !
Incerc pe cat posibil sa-l ajut si sa-l conving sa mergem la operatie, in cazul in care nu vedem ameliorari !
Ti-am spus ca pe el nu l-a durut niciodata nimic ,nici inima,nici stomac,nici ficat ( ce om norocos , nu ? - eu la varsta mea le stiu pe toate !) si nici nu prea credea c-o sa i se-ntample asa ceva vreodata !
Imi spunea ieri ca l-a durut foarte tare ficatul in timpul noptii ! Eu i-am spus ca o fi reactia medicamentelor homeopate. Ca incep sa actioneze pentru curatirea organismului si de-asta are simptomele astea .
E posibil sa aiba dureri dupa inceperea unui astfel de tratament ?
Sau ... Doamne-fereste, se imprastie boala in organism !!!Huh
Din cate stiu eu la inceperea unui astfel de tratament de detoxifiere la inceput poti sa te simti destul de rau. Dar cei care ti-au dat tratamentul ar trebui sa iti dea unele indicatii.
URL de referinţă