Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: amigdalita
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
buna ziua, am un baietel de 5 ani,are amigdalita stanga umflata, nu face febra, are pofta de mancare,i-am administrat antibiotic prescris de medicul pediatru cum ar fi klacid,fara efect, apoi azitrox de 200mg 5ml/ la 24 h ,eurespal 7 ml /3 pe zi, ibalgin 6ml/3 pe zi, bioparox spray bucofaringian si nazal solutie , 50 mg/10 ml de 3 pe zi , pikovit imuno 150 ml/5ml dimineta,ii-am facut exudat faringian si nazal,au fost in parametri normali,ce ma sfatuiti sa mai incerc,sunt din pitesti,multumesc.
Mergeti la un specialist ORL pentru o examinare si un diagnostic competent.
Sanatate baietelului Dvs.
In urma acestui tratament, destul de complex as zice eu, mai ales pentru un copil atat de mic, amigdala a ramas la fel de umflata?
Buna ziua am o fetita de 9 luni si in data de 8 luna asta am fost labun control de rutina din cauza unei tuse de dimineata si doctorita a sp ca are rosu in gat .a oscilat cu temperatura intre 38.8 si 39.7 a fost maxima care a avut.dinti nu avem decat 4 gingii umflate si inca o alaptez .pr este ca nu imi ia ninic pr gura diar supozitor cu paracetamol si nurofen am reusit sa ii pun.daca are un virus in gat nu are cum sa i treaca fara tratament nu? Ce as putea sa fac? Ii pun si tantum verde.
Mergeti la un pediatru specialist ORL. Poate e nevoie si de un exudat faringian pentru a identifica un eventual aagent patogen. Nu ii administrati nimic fara avizul medicului specialist.
URL de referinţă