Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tratament naturist pt raceala si imunitate la copii
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua ,
Am o fetita de 4 ani si 3 luni cu o greutate de 16,5 kg care face aproape lunar rosu in gat ,cu tuse productiva care persista o lunga perioada de timp dupa ce intrerupem tratamentul cu antibiotice la care ajungem de regula .Va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist pot sa-i administrez pt tuse si pt intarirea imunitatii. Va multumesc
Buna seara ,
Multumesc pentru sfaturi . Vom incerca sa tratam problemele de sanatate ale copilului nostru si apeland la tratamentele naturiste . Schema recomandata de medicul Fares mi se pare completa iar produsele Fares , ceaiurile pe care le savuram cu fiecare ocazie , imi dau certitudinea unor produse de calitate .Nu vom neglija recomandarile medicului pediatru dar am constatat ca mi se recomanda tot felul de medicamente de sinteza care in timp vor avea efecte secundare pe care noi ca parinti dorim sa le eliminam in cazul in care , un tratament naturist s-ar dovedi la fel de bun.
Este posibil sa-i administrez fetitei mele si antibiotice naturale in cazul in care evolutia starii ei se agraveaza si in acest caz ce mi se recomanda ?
Va multumesc.
Afectiunile respiratorii dese sunt ceva obisnuit la copiii mici, deorece sistemul lor imunitar se maturizeaza dupa varsta de 10-11 ani. Prima atentie trebuie acordata dietei, care trebuie sa contina vitaminele si mineralele esentiale pentru o buna functionare a organismului tanar. Fructele in special, citricile in sezonul rece, nu trebuie sa lipseasca din alimentatie. Sunt multe produse naturiste sub forma de siropuri care ajuta sistemul imunitar. Eu m-as opri totusi la produsele stupului, deosebit de eficiente. Mierea in special si inhalatiile cu propolis sunt foarte bune.
Daca fetita merege la gradinita este aproape inevitabil ca in colectivitate sa nu se contamineze de la ceilalti copii, deorece ei nu stiu sa se protejeze.
Legat de administrarea de antibiotice, ea trebuie facuta numai in cazurile ce impun asta, deoarece folosirea lor abuziva este daunatoare pentru flora intestinala. Sper ca ii administrati si probiotice, menite sa protejeze si sa refaca flora intestinala. Intestinul este locul unde se consolideaza imunitatea prin aportul de vitamine si nutrienti esentiali. Discutati asadar cu pediatrul sau si mai bine cu un specialist in imunologie, un plan de masuri care sa duca la cresterea imunitatii fetitei dvs. Suplimentele naturiste sunt bine venite in acest plan si alaturi de dieta si masuri de igiena mai severe vor aduce cu siguranta o rarire a frecventei episoadelor acute respiratorii. Ele se vor rari oricum spre varsta de 9-10 ani.
Sanatate fetitei Dvs.
URL de referinţă