Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Unde se fac proceduri de ablatie in Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Multumesc Arm Med si Uliana!

Eu e-mail-ul dr Vatasescu l-am trimis pe data de 23.01.2012 la adresa radu.vatasescu@hiperdia.ro. Puteti sa-mi confirmati doar daca aceasta e adresa corecta? am incercat sa intru la rubrica anunturi, dar nu o mai gasesc, gasesc doar anunturi umanitare sad cred ca mi-au afectat aritmiile si capacitatea de concentrare sad
Rabdare am, o sa mai astept cateva zile, daca nu atunci revin cu un mesaj la dumnealui. In principiu eu as putea sa vin si mai devreme in tara, de asta si vroiam sa iau legatura cu dl doctor, problema e cu timpul, adica cat as putea sa stau in tara sad
Intra la "Anunturi online", iar acolo este un topic numit chiar "Consultatii dr. Vatasescu".
Iar adresa de e-mail este corecta.
Buna tuturor,

Au trecut 3 ani de cand am facut ablatie(TPSV), totul este in regula si pentru cei care se mai gandesc sa faca sau nu ablatie le spun ca Dr. Vatasescu mi-a salvat viata si nu numai atat mi-a dat una noua.

Off topic: intrebare pentru Arm-Med: stiu ca ai cunostinte mai multe despre Dr. Vatasescu si vroiam sa te intreb daca stii cumva daca face si implant de stent(pentru tatal meu)

Multumesc,
si sanatate tuturor
Eu am fost trimis sa fac studiu electrofoziologic , dar cind domnul dr a aflat ca sunt somer si ca nu am bani , si mia spus ca se plateste studiul electrofiziologic ma trimis acasa ! Ce pot sa va mai zic altceva , decit daca in rominia nu ai bani , nai decit sa mori , sau sati astepti moartea !
Unde ai mers sa faci acest studiu? Ca sa stim unde sa te indrumam sa mergi in continuare.
Intr-adevar, cineva trebuie sa plateasca pentru acest gen de interventie. Daca esti angajat atunci costurile ei sunt acoperite prin asigurarea de sanatate. Daca esti somer totusi poti sa inchei un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate de pe raza unde ai domiciliul si sa platesti o suma minima lunara. Si astfel tot ai fi acoperit.
Puteti sa-mi spuneti va rog la ce spitale din Bucuresti se mai fac operatii de ablatie decontate de casa de asigurari?
Ieri a fost o cunostinta la spitalul Fundeni insa acolo i s-a spus ca nu se mai fac operatii de la ablatie.

Multumesc,
La Tg-Mures am fost trimis , sunt somer , sunt asigurat la casa de sanatate, dar nu inteleg ca daca am lucrat 26-de ani neintrerupt si am platit toate cotizatiile catre stat , si sau catre sanatate , ce trebuie si de ce trebuie sa platesc pt studiul electrofiziologic ? Nu sunt sigur daca trebuie sami faca ablatie , dar posibil sami inplanteze ICD - Defibrilator pentru reglarea pulsului si nu numai !
Trebuie sa fac analize , ECO , EKG , CT - COMPUTER TOMOGRAF , SI MIA SPUS DOMNUL PROFESOR CA MA COSTA 1225-LEI - DIN CARE NUMAI ct-UL ESTE 1000-LEI, dupa care se decide daca trebuie sa fiu internat pt studiu electrofiziologic , si posibil ablatie , dar mai sigur cum mi a spus domnul dr cardiolog , curant ca o sa am nevoie de implant ICD . Si un alt cardiolog mia raspuns la fel ca o sa am nevoie de acest implant ICD-defibrilator , in total am fost la 3 cardiologi , toti mia dat aceasi raspuns , si anume studiu electrofizioloc si evaluarea implantari ICD
Am aflat ulterior ca se plateste , si pt cateter , sau pt implant ICD , dar nu am aflat pretul , sau manopera ma rog , daca puteti sami spuneti si aceste preturi ! Cea ce stiu sigur ca pt asemenea interventii invazive nu exista nici o garantie , asa ca viata mea este pusa in pericol si fara interventie , daca eu decid asa (mai ales din cauza fricii si lipsa de bani ), si cu asemenea interventii !
Din pacate nu conteaza cat ai lucrat sau cat ai cotizat la stat (ca asa e in Romania), daca in momentul de fata nu ai o asigurare medicala valabila atunci, intr-adevar, trebuie sa platesti.
Dar daca spui ca ai contract cu Casa de Sanatate atunci, cel mult, poate trebuie sa faci o coplata, dar ceva mult mai putin decat spui tu, asta dupa parerea mea, nu mai sunt la curent cu noua legislatie si cu regulile in domeniu.
La ce Profesor ai fost?
Clinica de chirurgie cardiaca de la Timisoara a fost inchisa pe motiv de lipsa de fonduri. Nu stiu daca include si sectia lui Ivanica sau nu dar oricum este trist. O sa vedem zilele urmatoare ce urmeaza.
Care sunt diferentele intre procedurile de ablatare pentru FA care se fac la spitalele Floreasca si Universitar Bucuresti ?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
URL de referinţă