Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Unde se fac proceduri de ablatie in Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Stimate d-le ammdt.
Nu era cazul sa va impacientati pentru faptul ca am convesat cu Uliana (de fapt cateva fraze) in limba maghiara.A fost o provocare binevenita.Nici nu am avut de gand sa continui in limba maghiara.Se pare ca nu e locul meu aici pe forum,fapt pentru care ma retrag.In timp ce in SUA nu se pune problema unui presedinte de culoare ,se pare stimabile ca desi sunteti tanar ati ramas de moda veche. Regret ca v-am deranjat.Mult succes in viata.
Stimat Peti,

Se pare ca m-ai inteles gresit. Chiar nu inteleg ce te-a deranjat, de ce te superi si ce am spus eu eronat?!?! Huh
Eu doar incerc sa ma ocup ca Forumul sa fie cat mai usor de citit si ca cineva care are nevoie de o informatie sa o gaseasca repede si eficient. Pentru asta doar am atras atentia asupra aspectelor anterioare. Nu cred ca am parut impacientat sau deranjat, ci doar am incercat sa pastrez fluiditatea informatiei. De aceea uneori trebuie sa iau Forumul la cercetat, sa mai sterg unele mesaje, sa le mai corectez pe altele, sa mai atrag atentia in unele parti. Ca asta este unul dintre aspectele functiei de Administrator.
Si sfatul pe care ti l-am dat nu are nici o legatura cu limba, puteai sa vorbesti cu Uliana si in chineza.
Nu te-am jignit, nu ti-am vorbit urat, doar ti-am dat un sfat. Atata tot.
Daca nu vrei sa mai participi la discutiile noastre pe de Forum esti liber sa iei orice decizie in acest sens, e un forum public, fara nici un fel de obligatii.
Dar asa, ca idee si tot ca pe un sfat (desi vad ca cele venind de la mine te deranjeaza), daca o sa o tii tot asa in viata si o sa ai astfel de reactii nepotrivite si deplasate numai tu o sa ai de pierdut. Nimeni altcineva.
Bafta!
O veste buna .
La Timisoara s-a adus aparatura pentru ablatii de fibrilatie atriala , adica sistemul 3D si se pare ca luna viitoare va veni o echipa de medici din Franta in frunte cu dr. Andronache sa faca cateva proceduri.
Este bine ca mai exista un centru in tara care sa faca asa ceva ,sa fie aparatura performanta si sa nu mai trebuiasca sa mergem prin alte tari.


PS. Dr. Ivanica este printre primi din tara , daca nu primul care face ablatii ,adica de prin 2002 sau 2003 , a facut pregatire cativa ani in Franta la Bordeaux cu Jean-Michel HAISSAGUERRE , deci tota incerderea.
La fel si la Spitalul de Recuperare Cluj
Armmdt, ne poti spune, te rog frumos, la ce clinica il putem gasi pe domnul doctor Vatasescu?

Multumesc
Inca nu, deoarece a intrerupt colaborarea cu Angiomed si inca nu am primit informatii cu ce clinica va continua. Dar stati linistiti, imediat cum aflu va anunt.
Imi pare rau ca am insistat doar ca sunt putin disperata si as vrea sa fac cat mai repede ablatia; de aproape o saptamana am marit doza de Euthyrox (hipotiroidie) si de atunci simt, zilnic, niste batai neregulate si de scurta durata ale inimii, pe care eu le asociez cu inceputul crizelor de WPW pe care le aveam pana sa incep tratamentul cu Darob.

Stiu ca datorita disfunctiilor tiroidei pot aparea tulburari cardiace; intrebarea mea este daca aceasta hipotiroidie este adevaratul motiv pentru care eu aveam acele crize de WPW, si astfel aceasta (hipotiroidia) sa fi "pacalit" rezultatul electrocardiogramei. Sau din moment ce acea unda a aparut pe ECG este clar ca diagnosticul este cel pus de medicul cardiolog, si anume WPW?

Va multumesc.

O seara frumoasa,

Roxana
Nu trebuie sa fii asa de agitata. Ablatiile nu reprezinta proceduri de urgenta.
WPW-ul nu apare decat daca exista o cale anormala de conducere, un fascicul accesor atrio-ventricular. Nu are ca si cauza hipotiroidismul. Afectiunile tiroidei si altele pot sa influenteze frecventa crizelor, eventual, dar nu au legatura cu substratul.
Imediat cum aflu ceva de la dr. Vatasescu anunt pe Forum, nici o grija.
Buna
Mi s'a recomandta sa fac un examnem electro-fiziologic, si as dori sa stiu urmatoarele lucruri: Unde mi-ati recomanda sa fac in tara si la cine? Sau in strainatate?Examenul in sine e dureros, e complicat, sau pot aparea unele complicatii ?Va multumesc frumos! O zi placuta.
Buna Anca!
Examenul electrofiziologic nu e nici riscant, nici dureros. De complicat nu e, dar doctorul trebuie sa aiba foarte multe cunostinte, electrofiziologia fiind, dupa parerea mea si nu numai, cea mai grea ramura a cardiologiei.
Cauta pe Forum si o sa gasesti descrisa procedura, exact cum se desfasoara.
De sfatuit unde sa mergi spune-ne mai intai de unde esti.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
URL de referinţă