Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Unde se fac proceduri de ablatie in Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Trebuie sa iei legatura cu medicii sa te treaca pe lista de asteptare, cam asta-i solutia cu conditia sa fii asigurat medical, elev, angajat, pensionar sau sa iti platesti la casa de asigurari o suma minima lunara.
Buna ziua,

Tatal meu a fost diagnosticat in luna octombrie cu tahicardie ventriculara, avand in plus si o boala la inima mai veche, genetica. S-a incercat de catre dr. Vatasescu la spitalul Floreasca ablatia, insa fara succes. Urmatoarea etapa este sa se incerce de catre acelasi medic ablatie epicardica, care din diverse motive nu s-a efectuat nici pana in prezent, tatal meu fiind in continuare internat la spitalul Floreasca. Din cercetarile mele, am constata ca dr Vatasescu este singurul din tara care poate face aceasta interventie - ablatie epicardica. Doresc sa va intreb daca aveti cunostinta ca se poate face aceasta interventie si de catre un alt medic.

Va multumesc frumos.
Din câte îmi amintesc eu, se împlinește cam un an de la premiera în România a ablațiilor la probleme legate de tahiaritmii ventriculare. Dr. Vătășescu a fost cel ce a făcut asta posibil, la Monza. Probabil că deocamdată este singurul care abordează așa ceva. Oricum, e un medic foarte bun.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
URL de referinţă