Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: URGENT!!
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua!Tatal meu,in varsta de 77 ani are urmatorul diagnostic:1-insuficienta cardiaca cr cls III NYHA;2-fibrilatie atriala cronica;3-boala aortica+insuficienta mitrala+insuficienta tricuspidianta;4-insuficienta respiratorie cronica!Am intrebat dr cardiolog care i a pus acest diagnostic,ce se mai poate face,si am primit un raspuns pe care nu l pot accepta:trecerea in partea cealalta!!!Asa ca.am reusit sa obtin un consult la spitalul Fundeni,apoi o scurta internare la dl dr Cosmin Calin,in speranta efectuarii unei coronarografii.Insa,l au trimis pe tata acasa,sa si remedieze unele probleme la plamani si dantura,si a fost reprogramat pentru coronarografie si ulterior operatie,pe data de 26 martie!V as fi profund recunoscatoare,daca mi ati spune ca exista o sansa si pentru tatal meu,si,ca sa nu plecam nepregatiti:CAT COSTA UN STENT,O VALVA?citind pe forum,am dedus ca ar trebui suportate de CAS,insa..cum bine zicea Admin-ul,traim in Ro si platim aigurare...!!VA ROG..ASTEPT UN RASPUNS!!nu suntem, din bucuresti,si nu ne putem permite sa plecam in necunostinta de cauza,,financiara''la operatie!!VA MULTUMESC ANTICIPAT!!
O rugaminte: nu va mai denumiti mesajele cu titluri ca "Buna ziua", " O intrebare", "Ce o fi?", "Ajutor", "Urgent" ... Fiti mai precisi, pentru ca poate sunt si alti colegi interesati de acelasi subiect, dar daca singurul reper e un "Buna ziua" nu vor fi capabili sa il gaseasca.
Mai intai mergeti la control si vedeti ce abordare vi se propune. Apoi vedeti ce vi se ofera, adica in materie de stenturi sau valve mai au si spitalele cate ceva, mai ales institutul de la Fundeni. Si apoi, in functie de ce raspunsuri primiti, mai vorbim.
Multumesc din suflet!!Si mi cer scuze ptr titlul mesajului!!!Am inteles ca intai trebuie efectuata coronarografia..sii...de rezultatul acestei proceduri,depinde operatia!!!
URL de referinţă